Det var i fredags som Isabella Löwngrip och Hampus Jarlbo gick på prinsessan Sofias middag tillsammans.
Det var i fredags som Isabella Löwngrip och Hampus Jarlbo gick på prinsessan Sofias middag tillsammans. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hampus Jarlbo pekas ut som Isabella Löwengrips nya pojkvän

Isabella "Blondinbella" Löwengrip ryktas nu vara tillsammans med bankmannen Hampus Jarlbo.


Det var i somras som Isabella Löwengrip, 27, tog ut skilsmässa från maken Odd Spångberg, 29. Sedan dess har Isabella fokuserat på sin karriär och barnen Sally och Gillis som hon har tillsammans med Odd. 

Självklart har det även funnits tid för lite romans – i augusti sammankopplades hon med en mystisk man som hon ska ha besökt St Tropez tillsammans med.

Men nu pekas en ny man ut som Isabellas nya fling. Det är den 27-åriga Skånekillen Hampus Jarlbo, 27, som nu ryktas vara Isabellas nya kille, något som sajten Stoppa Pressarna avslöjar. 

I fredags gick Isabella och Hampus på en riktigt flott middag tillsammans – nämligen prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. 


Hampus och Isabella på Project Playgrounds middag tillsammans i Stockholm i oktober 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Stoppapressarna ska Isabella hemlighetsfullt ha sagt att Hampus är hennes "plus ett". 

Hampus och Isabella i fredags. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt sajten åkte Isabella och Hampus sedan ner till Skåne där de firade Isabellas 27-års dag med Champagne, spa och mys. 


Det strålade om Isabella. Bildkälla: Stella Pictures.

Helgen bjöd även på en härlig höstpromenad i Hampus hemstad Lund.

– Det var bara Isabella och den här killen som gick runt, de verkade väldigt kära, säger en källa till Stoppa Pressarna.

27-åriga Hampus har studerat på Lunds universitet och har tidigare jobbat på Handelsbanken. Idag är Hampus terminsmäklare. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.