Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svensk skådespelare dömd för snatteri – tog godis och bullar

Nöje | 08/11/2018 18:59

En svensk, manlig skådespelare blev påkommen när han snattade godsaker i en mataffär i Stockholm. Själv säger skådespelaren att han inte hade några pengar och hade ätit gröt i en vecka. Nu döms mannen.

Att vara skådespelare låter kanske väldigt glamouröst. Men vardagen för skådespelare är inte alltid röda mattor och kändisfester. Fråga bara den svenska skådespelaren som nu har dömts för snatteri.

Det var förra året som mannen besökte en mataffär i Stockholm. Väl i affären så plockade skådespelaren på sig fyra bullar, fem äpplen och tutti frutti-godis. 

Han la sedan godsakerna i sin kundkorg – och sedan smet han iväg till en gömd avdelning i affären. Där la han varorna i sin väska och täckte den med sin jacka, skriver Aftonbladet.

Enligt Aftonbladet är skådespelaren välkänd, och just nu är han aktuell i en långfilm där han spelar mot andra kända ansikten.

Men det blev ingen myskväll med godis för skådespelaren. En väktare såg nämligen att det var något fuffens på gång och gick då fram till skådespelaren. 

Skådespelaren ska ha vägrat följa med in till ett lager, och enligt Aftonbladet fick han då tryckas upp mot en vägg.

Skådespelaren erkände direkt och berättade då att han inte hade en krona på kontot.

– Jag har inga pengar, inte ens en krona och har ätit gröt i en vecka, berättade skådespelaren för polisen.

Nu döms skådespelaren för ringa stöld, och hans straff blev dagsböter på total 1 500 kronor, skriver Aftonbladet.

En annan kändis som nyligen hamnade i klammeri med rättvisan är den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson. Hon greps i Florida efter att ha snott med sig ett par solglasögon från lyxbutiken Chanel. Mer om det kan du läsa här.