Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundells krav på sin mamma: får hon träffa Lunabelle

- 09/11/2018, 09:48

Joakim Lundell har tidigare berättat att hans dotter Lunabelle inte kommer att få träffa Joakims mamma. Men nu berättar Joakim om kraven för att hans mamma ska få träffa Lunabelle.

Söndag den 28 oktober så föddes äntligen Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle. Parets första barn var minst sagt efterlängtat, och den som följer Jocke och Jonna på Youtube har nog inte kunnat missa hur lyckliga den nya familjen är.

Jocke, Jonna och Lunabelle har gjort sig hemmastadda i familjens lyxvilla i Norrköping, och även hunden Batman är med och myser.

Men en sak som har varit tuff för Joakim en längre tid är hans dåliga relation till sin mamma. I sin självbiografi "Monster" som släpptes i oktober 2017 så berättade Joakim öppet om sin hårda uppväxt.

Joakim skrev bland annat att hans mamma var beroende av tabletter. Hon ska även ha utsatt Joakim för psykisk misshandel.

Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell
Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell. Och så hunden Batman såklart! Bildkälla: Instagram/joakimlundell

"Han var aggressiv"

Joakims mamma har själv dementerat det som Joakim påstår.

"Vi sökte hjälp för Joakims problem men fick inte den hjälp vi behövde. När Joakim började fritids och senare skolan ökade Joakims problem drastiskt. Han mådde allt sämre. Han ville inte gå till skolan, min man fick följa honom dit. Han var aggressiv och misstanke fanns att han kunde skada sina småsyskon. Jag har en whiplashskada efter en trafikolycka. Jag hade tillgång till starka värktabletter förskrivna på recept. Jag missbrukade dessa ibland. Men inte under de åtta åren Joakim bodde hemma", skrev Joakims mamma i en debattartikelNyheter24.

Den dåliga relationen till mamman har fortsatt genom åren. När Joakim nyligen gästade podcasten "I sanningens namn" berättade Joakim att han inte kommer låta dottern Lunabelle träffa hans mamma.

– Man kan säga att varningslampan lyser när jag tänker på det, sa han då.

Joakims krav: Då får hon träffa Lunabelle

Men under en frågestund på sin Instagram under torsdagen så berättar nu Joakim om vad han kräver av sin mamma för att hon ska få träffa Lunabelle.

Joakim får frågan om hans mamma kommer att få träffa Lunisen.

Lunabelle Lundell
Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

– Nej, men hon har fått bilder via mina bröder. Där går gränsen för mig. Ska hon vara en del av Lunabelles liv så får hon visa att hon är en ansvarsfull och pålitlig vuxen först faktiskt!, svarar Joakim då.

Joakim får senare frågan om hans pappa kommer att få träffa Lunabelle.

– Ja han ska absolut få träffa Lunabelle i framtiden. Vill bara landa först och planera framtiden lite. Men han är en fantastisk människa och en bra pappa till mig så finner inga problem alls med det!, svarar då Joakim.