Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell rasar på Instagramtrenden: "Vidrigt"

Nöje | 12/11/2018 16:34

Det var under måndagen som Joakim Lundell tog en paus från bebisuppdateringarna och passade på att ge en känga till en rad influensers.

Joakim Lundell och Jonna Lundell njuter för fulla muggar av familjelivet. För cirka två veckor sedan fick de sin efterlängtade dotter Lunabelle och paret myser på för fullt hemma i lyxvillan strax utanför Norrköping.

Parets sociala medier har inte helt otippat fyllts till bredden med bebismys och supersöta bilder på Lunabelle och parets två hundar. Men nu har Joakim pausat bebisuppdateringarna för att ta upp en helt annan sak. 

Joakim och Jonna
Joakim och Jonna njuter av familjelivet. Bildkälla: Youtube

I influenservärlden är det idag vanligt att man gör samarbeten med olika företag där man ger sina följare en rabattkod på bland annat kläder så de ska kunna ta del av produkterna till ett billigare pris. Influensern visar upp produkten för sina följare och företaget når på så sätt ut till många. 

Men en trend idag har blivit att vissa influensers ger rabattkoder på olika skönhetsingrepp. Detta är någonting som bland annat Binahoney gjorde på sin kanal inför sin bröstoperation. Hon mötte då stark kritik av sina följare.

Joakim har nu gått ut och kritiserat trenden då han tycker att det är helt fel. 

Från Joakim Lundell Instagram
"Vi lever i en tid där många är osäkra", skriver Joakim ut. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Joakim Lundell Instagram
Joakim poängterar att han inte har något personligt agg mot personerna men att han helt enkelt tycker att det är moraliskt fel. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Joakim Lundell rasar
Joakim rundar av det hela med en uppmaning till alla influencers som ger rabattkoder. "Skärpning". Bildkälla: Joakim Lundell

Många influensers som gett ut rabattkoder har kritiserats hårt då många menar att de har många unga följare, och att det är i just den åldern man är som mest känslig och öppen för att förändra sitt utseende. 

Håller du med Joakim?