Laila och Korosh vill bilda familj
Laila Bagge upptäcker att hon gått över tiden. Hon bestämmer sig då för att köpa ett graviditetstest. - Foto: Viafree

Laila Bagges chock mitt i gravidhetsen: "Min mens är sen"

Laila Bagge, 45, och kärleken Korosh Kananian, 28, kämpar för att bli föräldrar. Laila har påbörjat sin IVF-behandling – då hon plötsligt upptäcker att hennes mens är sen.


Den populära serien Lailaland är i full gång med sin andra säsong och i denna säsong kommer tittarna verkligen få följa med på djupet i Laila BaggesLiam Pitts och Korosh Kananians, liv.

Bland annat har Laila valt att denna gång låta tittarna följa hennes och Korosh kamp för att bli föräldrar. 

Korosh och Laila vill skaffa egna barn, vilket man kommer att få följa i nya säsongen av Lailaland. Bildkälla: Instagram

Men det var inte helt självklart att produktionen skulle få tillåtelse att ta med materialet som handlar om parets kamp mot barn. Detta då det är en väldigt personlig och känslig grej för Laila och Korosh. Men när det var dags att bestämma sig valde Laila ändå att säga ja till att materialet skulle visas. 

– Det finns många därute som kan känna igen sig i det här, och kan man hjälpa dem så är det ju jättebra, sa hon i en intervju med Nyheter24.

"Jag har gått över tiden", berättar Laila i Lailaland. Bildkälla: Viafree
I andra säsongen av Lailaland får vi följa Laila och Korosh kamp för att få bli föräldrar. Bland annat visar Laila upp när hon ska ta sina hormonsprutor. Bildkälla: Viafree

Och i det senaste avsnittet av Lailaland kommer Laila att göra en väldigt speciell upptäkt – hennes mens är nämligen sen. 

– Jag har ju gått över tiden. Så jag tänker att jag köper ett graviditetstest. Jag har fortfarande inte fått någon mens så det blir ju spännande, säger hon i slutet av programmet.

– Den är väl väldigt försenad antar jag, avslutar hon. 

Lailaland säsong 2 ser du på Viafree och Viaplay samt på tisdagar 21.00 på TV3

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha barn?
Tack för din röst!