Game of thrones 2019 premiär
Det sista avsnittet av säsong sju fick oss alla att resa oss upp ur TV-sofforna och skrika rakt ut. Hur ska allt egentligen gå? - Foto: HBO

Game of Thrones är tillbaka april 2019

Game of Thrones sista säsong har svensk premiär i april 2019 på HBO Nordic – och fansen är mer laddade än någonsin. Här ser du den senaste trailern.


Det var under gårdagen som HBO Nordic meddelade att den sista och åttonde säsongen av succéserien Game of Thrones har premiär i april 2019. De har även släppt en form av trailer men som INTE innehåller några kommande scener från den sista säsongen, utan som är en slags tillbakablick på vad som hänt och vad karaktärerna varit med om i tidigare säsonger. 

Under det sista avsnittet var det en viss scen som gjorde oss ordentligt ledsna, känslosamma, arga och exalterade. Bildkälla: Youtube

Och ja, gåshud kan verkligen utlovas. 

Då vi vill ge en liten hint om premiäravsnittet utan att råka spoila någonting kan vi säga att att bilden ovan talar sitt tydliga språk för vad som komma skall. 

April 2019 smäller det. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om sex serier som du kommer älska om du är besatt av Game of Thrones. Intresserad att veta vilka dessa är? Då hittar du artikeln här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Are You Not Entertained?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Delar ut färger i Gaza – möts av svältande barn

"The bear" får fjärde säsong

idag 01:38
Just nu pågår inspelningen av säsong tre av FX:s kritikerrosade serie "The bear" som utspelas i restaurangmiljö i Chicago i USA.

Krig i fokus för årets bild

igår 22:14
En kvinna som kramar sin son som ska återvända till kriget är årets bästa bild.

Detaljen i det vidriga avsnittet av Farmen gav mig tyvärr gåshud

igår 20:00
Torsdagens avsnitt av Farmen 2024 var en riktig nervbomb. Och det hela slutade fruktansvärt men hade nyanser av gåshud.

Salonen lämnar symfoniorkester efter tvist

igår 19:46
Den världsberömde finländska kompositören och dirigenten Esa-Pekka Salonen lämnar San Franciscos symfoniorkester efter missnöje med orkesterns ledning.

Bon Jovi firar 40 år med ny musik och dokumentär

igår 18:12
Det amerikanska rockbandet Bon Jovi firar 40-års jubileum i år med att släppa sitt 16:e studioalbum "Forever" i juli. Första låten från albumet, "Legendary", släpptes på torsdagen och uppges vara en hyllning till den 62-åriga sångarens fru.