Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Game of Thrones är tillbaka april 2019

- 14/11/2018, 09:39 -

Game of Thrones sista säsong har svensk premiär i april 2019 på HBO Nordic – och fansen är mer laddade än någonsin. Här ser du den senaste trailern.

Det var under gårdagen som HBO Nordic meddelade att den sista och åttonde säsongen av succéserien Game of Thrones har premiär i april 2019. De har även släppt en form av trailer men som INTE innehåller några kommande scener från den sista säsongen, utan som är en slags tillbakablick på vad som hänt och vad karaktärerna varit med om i tidigare säsonger. 

Game of thrones är tillbaka 2019
Under det sista avsnittet var det en viss scen som gjorde oss ordentligt ledsna, känslosamma, arga och exalterade. Bildkälla: Youtube

Och ja, gåshud kan verkligen utlovas. 

Då vi vill ge en liten hint om premiäravsnittet utan att råka spoila någonting kan vi säga att att bilden ovan talar sitt tydliga språk för vad som komma skall. 

April 2019 smäller det. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om sex serier som du kommer älska om du är besatt av Game of Thrones. Intresserad att veta vilka dessa är? Då hittar du artikeln här

Are You Not Entertained?