Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bonde-Per om myset: "De andra gick och la sig så bara hände det"

- 14/11/2018, 16:00 -

Det är i kvällens avsnitt av Bonde söker fru som det hettar till mellan bonden Per och brevskrivaren Sofie. "Det blev mer än bara en kyss".

Årets säsong av Bonde söker fru har minst sagt levererat. I år har det bjudits på både pussar, kramar, och mys i gräset. Och flera av bönderna har nu börjat bli riktigt kära i sina brevskrivare. 

Det har börjat skapas intriger, svartsjuka och fällts många tårar när folk har fått lämna programmet. Bland annat så blev det känslosamt på skogsbonden Pers "valstund" i förra programmet då han var tvungen att skicka hem en av sina brevskrivare. 

– Jag kände inte riktigt det där klicket, sa han ledsamt, efteråt. 

Skogsbonden Per
Redan under första dejten med Sofia skuttade Per omkring framför produktionen. "Men herre gud så söt hon var". Bildkälla: TV4Play

Men någon som det klickade med redan på speed-dejtingen – det var brevskrivaren Sofia, 28. Och gnistan som uppkom då mellan henne och Per har bara vuxit sig starkare och starkare allt eftersom avsnitten går. 

"Det bara hände"

Under kvällens avsnitt kommer gänget att äta lite middag tillsammans för att sedan se fotbolls-VM som sändes under sommaren. Efter matchen känner de för att varva ned framför en film, men som vanligt så finns de alltid dom som somnar i soffan. 

Sofia i Bonde söker fru
Sofia berättar generat om natten bravader. "Det bara hände", säger hon. Bildkälla: TV4Play

Det hela slutar med att alla går och lägger sig – utom Per och Sofia.

– De andra gick och la sig men vi satt uppe en stund till. Och ja vi kysstes, inte bara en utan flera gånger, berättar Per. 

– Wow alltså... det är som att benen inte bär en längre, säger han generat. 

Bonde söker fru ser du onsdagar klockan 20.00 på TV4.