Camilla Läckberg och Simon Sköld visar drömlägenheten.
Camilla Läckberg och Simon Sköld visar drömlägenheten i "Tillsammans med Strömstedts". - Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg och Simon Sköld visar upp drömlägenheten

Camilla Läckberg och Simon Sköld bor i en drömvåning på Söders höjder i Stockholm. För lägenheten betalade paret 23,5 miljoner – och i "Tillsammans med Strömstedts" så visar nu paret upp sitt hem.


År 2014 träffades deckardrottningen Camilla Läckberg, 44, och MMA-stjärnan Simon Sköld, 31. Tre år senare gifte de sig, och år 2016 föddes parets gemensamma dotter Polly, som idag är 2,5 år gammal.

Simon lämnade sin etta på Gärdet i Stockholm och flyttade då ihop med Camilla i hennes hus.

Men Hösten 2017 slog paret till på en fantastisk lägenhet i Stockholm och började helt enkelt på ny kula. 

Ikväll ser vi Camilla och Simon i Jenny och Niklas Strömstedts program "Tillsammans med Strömstedts" i TV4 där de bekantar sig med några av Sveriges mest folkkära och omskrivna par.

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures

I programmet så berättar Camilla och Simon om drömhemmet.

– Det är vårat första gemensamma hem och det har ju väldigt stor betydelse. Vi har också inrett tillsammans. Vi hade ju det egentligen som en 15-20 års plan men vi är inte så bra på att vänta. Och så hittade vi lägenheten!, berättar Camilla i "Tillsammans med Strömstedts".

Camilla Läckbergs och Simon Skölds lägenhet. Bildkälla: Instagram/camillalackberg

Lägenheten med stort L. Paret slog nämligen till på en etagevåning på Södermalm i Stockholm. 

I det vackra röda huset på söders höjder så finns det onekligen plats för hela familjen. Camilla har tre barn sedan tidigare, och i det nya hemmet finns det gott om plats för fredagsmys och vardagsliv.

Hela 6 rum på 237 kvadratmeter har familjen att breda ut sig på. Fastigheten är från 1925, och Simon och Camillas lägenhet ligger högst upp i huset. 

De har även en magisk terass på 30 kvadratmeter. Där kan paret sitta på kvällarna och njuta av ett glas vin och den storslagna utsikten över Djurgården, Hammarbybacken, Globen och Nacka.

Paret har gott om utrymme i sin drömvåning. Bildkälla: Instagram/camillalackberg

Lägenheten var inte direkt billig – våningen kostade hela  23,5 miljoner kronor, och paret har även gjort en maffig renovering. 

I "Tillsammans med Strömstedts" så får tittarna följa med och gå husesyn – och det är verkligen fantastiskt vackert.

Se hur Camilla Läckberg och Simon Skölds drömvåning ser ut i klippet ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!