Söndag 2 Okt
Stockholm

P Diddy och världen sörjer Kim Porter – blev bara 47 år

Kim Porter och hennes familj
Under torsdagen kom beskedet att Kim Porter hade gått bort. Familjen har bett om att få sörja i fred. Foto: kimporter/Instagram

Under torsdagen hittades P Diddys ex-fru Kim Porter död i hennes hem i Los Angeles. Nu sörjer hela världen med familjen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Modellen och skådespelaren Kim Porter, 47, har gått bort.

Kim dejtade Sean ”Diddy” Combs i tretton år och de har tre barn tillsammans. Tvillingarna Jessie James och D´Lila, 11, och sonen Christian Combs, 20. Kim och Diddy hade ett av-och-på-förhållande under tio års tid. 1994 föll de för varandra för första gången. Det var ett turbulent förhållande som var mycket upp och ner men 2007 gjorde paret slut för sista gången. 

SOS fick in samtalet från Kims hem i Los Angeles under torsdagen. Enligt en bekant till Kim har hon lidit av influensa-linknande symptom på sistone och en allvarligare lunginflammation, skriver Fox News. Dock vet man inte dödsorsaken än.

50 Cent delade med sig av sin sorg på Twitter.

Rihanna är en av de kändisarna som har skrivit om sin sorg på Instagram. ”Det är tungt. Förkrossad över detta. Vi förlorade en riktigt bra person i dag, vacker inifrån och ut. Så många kommer att påverkas av detta, vissa kommer inte ens veta varför...men hela världen blev berörd av hennes själ. Min djupaste kondoleanser till de som var välsignade nog att känna, träffa och älska henne”

Missy Elliot skrev på Twitter ”Det här är hjärtskärande. Gud, ge hennes barn och hela hennes familj styrka”.

50 Cent: ”Vila i frid Kim Porter, jag skickar mina kondoleanser till hennes vänner och familj. Hon var älskad och kommer att vara djupt saknad. Jag vet att Puff är påverkad just nu, han älskade henne verkligen”.

Rihanna delade med sig av sin sorg på sin Instagram. Bildkälla: badgalriri/Instagram

Vännen och artisten Tevin Campbell gör samma sak.

”Är helt chockad. Kim Porter har lämnat oss. För ung”, skriver han på Instagram.

Efter dödsfallet la Diddy upp en Instagram-bild med orden ”Läkande sker inte över en natt. Det tar tid. Ge inte upp och tappa inte hoppet. Ta varje dag ett steg i taget”

Vila i frid Kim Porter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.