Stor rörd till tårar av Christer Sjögrens vackra tolkning

- 17/11/2018, 20:35 -

Det blir väldigt känslosamt när Christer Sjögren tolkar Stors "Pappas låt" i "Så mycket bättre" i TV4. – Det är en revansch, säger Stor om Christers starka version.

Det blir en något oväntad bromance i kvällens "Så mycket bättre" i TV4. Dansbandskungen Christer Sjögren och rapstjärnan Stor inser nämligen att de har mer gemensamt än vad de först trodde. 

Christer börjar med att lätta sitt hjärta – och lägga korten på bordet.

– Du är en så generös person, och du är en stor konstnär. Jag ska lägga mig platt och säga att jag visste inte vem du var, men jag lyssnade på din musik och tänkte "ahaa, här finns det någonting va", berättar Christer.

Han ska göra "Pappas låt", som finns på Stors album "Shere Khan XIII" från år 2013. 

På albumet, som var Stors andra, finns även hits som "Rom & Kush". Men just "Pappas låt" ligger både Stor och Christer varmt om hjärtat. Stor förvarnar redan innan att det är en känslig låt som han kan börja gråta av.

Christer Sjögren
Christer Sjögren i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

– Låtvalet blev okomplicerat och enkelt. Han har skrivit en sång som heter "Pappas låt", där har vi den ju tänker jag, säger Christer i "Så mycket bättre".

– Den låten skrev jag på i två år innan jag var färdig med den som jag ville ha den. Alla rappare har gjort låtar om att de älskar sin mamma, berättar Stor och utvecklar sedan sitt resonemang: 

– Många växer upp med ensamstående mödrar och mammor tar ofta mycket mer ansvar, så det är logiskt, men sen började jag tänka att dom farsor som finns där får sällan någon uppskattning. Jag har värsta farsan och han har lärt mig så många saker, berättar Stor.

Stor
Stor i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

Christer berättar att han önskar att han hade skrivit en sådan låt själv, och runt bordet skickar Christer runt en bild som visar hur han står med sin pappa Hans. 

Efter framträdandet är Stor rörd, och Albin Lee Meldau kan inte hålla tillbaka tårarna.

– Att sångaren i Vikingarna sjunger "Jag har aldrig sett han stjäla, det har aldrig någonsin skett", det är revansch. Det var speciellt, säger Stor efter Christers tolkning.

Och ja – vi kan bara hålla med. Se Christer Sjögrens fina version här.