Kalle Moraeus sitter ner och visar sitt knä.
Kalle Moraeus kände sig uppgiven efter att hans knä låste sig under ett träningspass. - Foto: TV4

Kalle Moraeus kräkreflex i kvällens Biggest Loser VIP

I kvällens avsnitt av Biggest Loser VIP var det dags för deltagarna att säga hej då till vikten som de kämpat bort under säsongens gång. Under övningen drabbades Kalle Moraeus plötsligt av en kräkreflex.


Övningen i kvällens avsnitt av Biggest Loser VIP gick ut på att deltagarna skulle bära vikten som de lyckats göra sig av med en allra sista gång. Under ett träningspass fick de ha på sig en väst med tyngder som vägde lika många kilogram som de lyckats göra sig av med under deras tid på slottet.    

– Otroligt kul grej det här att vi får lägga på oss den vikt vi har förlorat. Det blir så påtagligt vad vi faktiskt har åstadkommit. Det bara höjer glädjen ännu mer inför träningspasset, säger Erik Hörstadius. 

Men övningen var inte lika uppskattad av alla av deltagare. Först på träningsschemat stod rodd-maskinen och Kalle Moraeus var snabb med att slita av sig västen. 

– Jag måste ta av mig den! Såna där kläder kräver ju att man har en hals och det har ju inte jag, så jag fick någon form av kräkreflex. Att gå upp 12 kilo på några sekunder var lite chockande, säger Kalle Moraeus.  

Kalle Moraeus fortsatte att kämpa på under träningspasset utan vikt-västen. Men mot slutet av passet skrek han till. 

– Fan också! Vänster knä har låst sig! 

När Kalle skulle sätta sig på rodd-maskinen igen så högg det till rejält i hans vänstra knä så att han var tvungen att avbryta träningspasset. 

– Det går inte, jag kan inte stödja på benet. Jag kan inte böja det. Det är låst. 

Kalle Moraeus hade samma dag vaknat med ett strålande humör, men det var som bortblåst efter skadan.

– Jag blir oerhört förbannad. Jag kanske kan vara tillbaka om två dagar, om det här lossnar. Den måste lossna den här jävla spärren jag har i knäet. 

Moraeus kände sig besviken efter passet men är fast besluten att fortsätta resan mot en lättare liv, utifrån sina egna förutsättningar. 

– Efter det här är det jätteviktigt för mig att komma på vad jag kan göra, vad tål min kropp? Så jag kan träna maximalt ändå. För jag vill verkligen träna maximalt. Jag vill inte tappa det här nu.   

Se Kalle Moreaus träningspass i klippet ovan. 

Biggest Loser VIP sänds måndagar 21:00 på TV4 och TV4 Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.