Kalle Moraeus sitter ner och visar sitt knä.
Kalle Moraeus kände sig uppgiven efter att hans knä låste sig under ett träningspass. - Foto: TV4

Kalle Moraeus kräkreflex i kvällens Biggest Loser VIP

I kvällens avsnitt av Biggest Loser VIP var det dags för deltagarna att säga hej då till vikten som de kämpat bort under säsongens gång. Under övningen drabbades Kalle Moraeus plötsligt av en kräkreflex.


Övningen i kvällens avsnitt av Biggest Loser VIP gick ut på att deltagarna skulle bära vikten som de lyckats göra sig av med en allra sista gång. Under ett träningspass fick de ha på sig en väst med tyngder som vägde lika många kilogram som de lyckats göra sig av med under deras tid på slottet.    

– Otroligt kul grej det här att vi får lägga på oss den vikt vi har förlorat. Det blir så påtagligt vad vi faktiskt har åstadkommit. Det bara höjer glädjen ännu mer inför träningspasset, säger Erik Hörstadius. 

Men övningen var inte lika uppskattad av alla av deltagare. Först på träningsschemat stod rodd-maskinen och Kalle Moraeus var snabb med att slita av sig västen. 

– Jag måste ta av mig den! Såna där kläder kräver ju att man har en hals och det har ju inte jag, så jag fick någon form av kräkreflex. Att gå upp 12 kilo på några sekunder var lite chockande, säger Kalle Moraeus.  

Kalle Moraeus fortsatte att kämpa på under träningspasset utan vikt-västen. Men mot slutet av passet skrek han till. 

– Fan också! Vänster knä har låst sig! 

När Kalle skulle sätta sig på rodd-maskinen igen så högg det till rejält i hans vänstra knä så att han var tvungen att avbryta träningspasset. 

– Det går inte, jag kan inte stödja på benet. Jag kan inte böja det. Det är låst. 

Kalle Moraeus hade samma dag vaknat med ett strålande humör, men det var som bortblåst efter skadan.

– Jag blir oerhört förbannad. Jag kanske kan vara tillbaka om två dagar, om det här lossnar. Den måste lossna den här jävla spärren jag har i knäet. 

Moraeus kände sig besviken efter passet men är fast besluten att fortsätta resan mot en lättare liv, utifrån sina egna förutsättningar. 

– Efter det här är det jätteviktigt för mig att komma på vad jag kan göra, vad tål min kropp? Så jag kan träna maximalt ändå. För jag vill verkligen träna maximalt. Jag vill inte tappa det här nu.   

Se Kalle Moreaus träningspass i klippet ovan. 

Biggest Loser VIP sänds måndagar 21:00 på TV4 och TV4 Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

1 timme sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

1 timme sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

1 timme sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

3 timmar sedan
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".

Augustgalan flyttar till Dramaten

idag 13:50
2024 års Augustprisgala flyttas från Konserthuset i Stockholm till Dramaten.