Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge avslöjar hur hon träffade Liams pappa Mason Pitt

Nöje | 20/11/2018 00:03

Laila Bagge berättar nu hur hon träffade Liam Pitts pappa Mason. I kvällens avsnitt av "Lailaland" får tittarna bekanta sig mer med den mystiska Mason – och Laila avslöjar dessutom att hon var gift med Anders Bagge när hon blev gravid.

Det är i kvällens avsnitt av "Lailaland" som tittarna får bekanta sig lite mer med musikern Mason Pitts, som är Laila Bagges ex-flamma och pappa till Lailas son Liam Pitts, 15. 

Det här är första gången som Mason är med i "Lailaland", och i kvällens avsnitt så får vi se hur Mason besöker sin pappa som bor i USA.

I "Lailaland" berättar Laila nu om hur hon träffade Mason för första gången. Laila var på turné i Houston, Texas. Där var även Mason med ett band som han då turnerade med.

"Trodde inte att jag kunde bli gravid"

Laila och Mason hamnade mittemot varandra i hotellkorridoren. Laila berättar hur det slog gnistor mellan dem redan första gången de sågs – och Mason var minst sagt nyfiken på att Laila var från Sverige.

– Jag trodde ju inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället. Så tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste ju inte ens om vi var ihop, säger Laila.

Laila Bagge, Mason Pitts och Liam.
Liam Pitts föddes den 22 juli 2003. Bildkälla: Lailaland/TV3

Laila tillägger att hon fortfarande var gift med Anders Bagge när hon blev gravid. Hon förtydligar att de redan hade separerat men att de fortfarande var gifta på pappret. Detta då det tar ett par månader innan en skilsmässa går igenom rent juridiskt.

– Vi hade båda gett varandra tillåtelse att dejta andra, berättar hon i "Lailaland".

Mason och Liams ses inte särskilt ofta, men en gång per år så besöker Liam honom.

"Svårt att inte gråta"

– Det är svårt att inte gråta, berättar Mason om hur det känns när de möts på flygplatsen. Han förklarar att han självklart är glad att se honom, men att det finns lite sorg också.

– På grund av det långa avståndet. Det är tufft. Men nu har vi lång tid ihop, så det kommer att bli bra, säger Mason i "Lailaland".

Mason bor i North Carolina, och där har Liam både faster, farmor och kusiner. Liam berättar att Mason inte bara är musiker – tvärtom har han många strängar på sin lyra.

Mason Pitts
Mason Pitts är med i kvällens avsnitt av "Lailaland". Bildkälla: Lailaland/TV3

Han har jobbat som bartender, på reklambyrå och arrangerat bröllopsfester. Och mystiken kring Mason växer för varje gång Liam besöker honom.

– Jag vet inte om han bor kvar på samma ställe, har samma flickvän eller har skaffat något husdjur, berättar Liam.

I klippet ovan kan du höra Laila berätta om första mötet med Mason.

"Lailaland" sänds på Viafree och Viaplay samt i TV3 klockan 21.00.