Laila Bagge och Mason Pitts i Lailaland.
Laila Bagge berättar nu om hur hon träffade Liams pappa Mason Pitts. - Foto: TV3. Bilden är ett montage.

Laila Bagge avslöjar hur hon träffade Liams pappa Mason Pitt

Laila Bagge berättar nu hur hon träffade Liam Pitts pappa Mason. I kvällens avsnitt av "Lailaland" får tittarna bekanta sig mer med den mystiska Mason – och Laila avslöjar dessutom att hon var gift med Anders Bagge när hon blev gravid.


Det är i kvällens avsnitt av "Lailaland" som tittarna får bekanta sig lite mer med musikern Mason Pitts, som är Laila Bagges ex-flamma och pappa till Lailas son Liam Pitts, 15. 

Det här är första gången som Mason är med i "Lailaland", och i kvällens avsnitt så får vi se hur Mason besöker sin pappa som bor i USA.

I "Lailaland" berättar Laila nu om hur hon träffade Mason för första gången. Laila var på turné i Houston, Texas. Där var även Mason med ett band som han då turnerade med.

"Trodde inte att jag kunde bli gravid"

Laila och Mason hamnade mittemot varandra i hotellkorridoren. Laila berättar hur det slog gnistor mellan dem redan första gången de sågs – och Mason var minst sagt nyfiken på att Laila var från Sverige.

– Jag trodde ju inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället. Så tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste ju inte ens om vi var ihop, säger Laila.

Liam Pitts föddes den 22 juli 2003. Bildkälla: Lailaland/TV3

Laila tillägger att hon fortfarande var gift med Anders Bagge när hon blev gravid. Hon förtydligar att de redan hade separerat men att de fortfarande var gifta på pappret. Detta då det tar ett par månader innan en skilsmässa går igenom rent juridiskt.

– Vi hade båda gett varandra tillåtelse att dejta andra, berättar hon i "Lailaland".

Mason och Liams ses inte särskilt ofta, men en gång per år så besöker Liam honom.

"Svårt att inte gråta"

– Det är svårt att inte gråta, berättar Mason om hur det känns när de möts på flygplatsen. Han förklarar att han självklart är glad att se honom, men att det finns lite sorg också.

– På grund av det långa avståndet. Det är tufft. Men nu har vi lång tid ihop, så det kommer att bli bra, säger Mason i "Lailaland".

Mason bor i North Carolina, och där har Liam både faster, farmor och kusiner. Liam berättar att Mason inte bara är musiker – tvärtom har han många strängar på sin lyra.

Mason Pitts är med i kvällens avsnitt av "Lailaland". Bildkälla: Lailaland/TV3

Han har jobbat som bartender, på reklambyrå och arrangerat bröllopsfester. Och mystiken kring Mason växer för varje gång Liam besöker honom.

– Jag vet inte om han bor kvar på samma ställe, har samma flickvän eller har skaffat något husdjur, berättar Liam.

I klippet ovan kan du höra Laila berätta om första mötet med Mason.

"Lailaland" sänds på Viafree och Viaplay samt i TV3 klockan 21.00.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.