Joakim och Jonna Lundell berättar om sexfilmen.
På sin Youtubekanal berättar Joakim och Jonna Lundell om den läckta sexfilmen. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Jocke&Jonna. Bilden är ett montage.

Joakim och Jonna Lundells ärliga ord om läckta sexfilmen

Nu berättar Youtubestjärnorna Joakim och Jonna Lundell sanningen om den hemmainspelade sexfilmen som har spridits på nätet under flera års tid.


Det var år 2013 som det läckte ut en sexvideo på Joakim och Jonna Lundell, något som bland annat då rapporterades av Stoppa Pressarna. På Facebook skrev Joakim då:

"Jag hoppas jag gett er alla där ute lite nattporr. Och jag vet att min flickvän är het, men hon är fortfarande bara min <3>

När Joakims fans påpekade att filmen spreds så skrev han "Skiter i det".

Men nu – flera år senare – så berättar Joakim och Jonna sanningen om sexfilmen, och hur den läckte ut från första början. 

Joakim Lundell i Kungarna av Tylösand år 2010. Bildkälla: Stella Pictures.

"Ja det stämmer – det finns en sexfilm"

Det är på sin Youtubekanal som Jocke och Jonna svarar på de rykten som fansen har hört om dom. Ett av ryktena som paret har fått in, och som många fans är nyfikna på är om det stämmer att paret har spelat in en porrfilm tillsammans.

– Ja, det stämmer att det finns en sexfilm. Jag skulle väl inte säga att det är en porrfilm, säger Joakim.

– Vi kan väl backa tillbaka bandet om vad det var som hände. Du och jag filmade när vi hade sex, och det är ju helt naturligt, säger Joakim och riktar blicken mot Jonna.

Joakim och Jonna Lundell svarar på fansens frågor. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

– Jag kan säga såhär att många av er som tittar på den här videon och nästan alla vuxna har förmodligen tagit bild eller filmat när dom har haft sex, säger Jonna.

Joakim fyller i:

– Bara för att ni inte vågar erkänna det så gör inte det er till lite "finare" om ni tror det. Men iallafall vi spelade in det, och sedan plockade jag ut roliga bitar jag skulle visa Jonna, säger Joakim.

Läckte på fem minuter

Han förklarar sedan att den filmen som finns ute på paret är bloopers från deras hemmainspelade sexfilm.

– Det är ju liksom inget sexigt i den, säger Jonna.

Joakim avslöjar sedan hur det kom sig att filmen ens kom ut på nätet – och det hela var ett misstag då han råkade ladda upp fel klipp. Joakim berättar att sexklippet bara låg uppe i fem minuter – men det räckte för att filmen skulle vara spridd överallt.

Joakim och Jonna Lundell berättar nu öppet om sin läckta film. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

– Jag känner att, vad kan vi göra. Vi har accepterat att den finns ute och jag känner att människor som sprider den och dömer oss för det är sämre människor än vad vi är. Varför ska vi ta skit från människor som beter sig sämre än vad vi gör?, säger Joakim.

Jonna berättar att det just nu inte rör henne i ryggen.

– Det var väldigt, väldigt länge sedan och jag känner såhär – sex har de flesta vuxna. Så det är inget tabu med det. Alla har någonting som de tänder på, så alla har förmodligen filmat eller fotat någon gång under en sexakt. Och det är inte vi som har spridit runt den, säger Jonna.

Fansens oro: "Lunabelle kommer att bli mobbad"


Hon berättar även att folk har kommenterat saker som att "tänk om Lunabelle ser den – hon kommer bli mobbad".

– Absolut finns ju risken, men vad är det för människor som mobbar henne i såna fall, säger Joakim.

– Det är ju inte hennes fel, säger Jonna.

Hon berättar att Lunabelle förmodligen inte kommer vilja se filmen, för Jonna hade inte velat se hennes egna föräldrar ha sex.

– Men sex är inte så tabu som ni tror. Jag blir helt galen på det där alltså. Sex är naturligt. Lunabelle blev till genom sex. Ni blev till genom sex!, säger Jonna i videon och skrattar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!