Zara Larsson: Okänd man knackade på med orm runt halsen

- 20/11/2018, 14:16 -

Sångerskan Zara Larsson berättar att det under gårdagen knackade på en man hemma hos hennes mamma. Runt halsen hade mannen en levande orm.

Det är på sin Twitter som sångerskan Zara Larsson, 20, berättar om en riktigt obehaglig händelse som inträffade under gårdagen. 

En kille knackade på hemma hos Zaras mamma Agnetha som bor i Stockholm. Runt halsen hade killen en levande orm. 

Zara berättar att killen sa att han var lycklig över att Zara och hennes pojkvän Brian Whittaker inte hade "någon kemi". Vi gissar att mannen då syftade på den intervju med Zara som sändes i söndags. Då gästade hon David Hellenius program "Hellenius hörna" i TV4. 

Zara Larsson och Brian Whittaker
Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker. Bildkälla: Stella Pictures

Zara valde då att berätta om hur det var när hon började dejta sin nuvarande pojkvän Brian.

– Vi gick på några dejter och så. Men han var lite sisådär i början. Det fanns liksom ingen vibe, berättade Zara i programmet. 

– Då fick det bli så. Jättesnygg kille, men om man inte har kemin så får det va tycker jag, berättade hon då.

Om mannens besök hos hennes mamma skriver nu Zara: 

– Varför i helvete tog du med en jävla orm? Borde jag bli rädd? Road? Imponerad? Jag är förvirrad, skriver Zara på sin Twitter. 

Hon berättar att hennes mamma var relativt obrydd av galningen som knackade på. 

– Hon sa "de är jättekära, snälla lämna min egendom nu, skriver Zara på sin Twitter. 

Zara Larsson
På sin Twitter berättar Zara Larsson om den otäcka mannen. Bildkälla: Twitter/zaralarsson

Zaras fans undrar nu om hon har ringt polisen, och de hyllar nu mammans kaxiga svar till den obehagliga killen. 

Experten: Det borde polisanmälas


Den tidigare överåklagaren Sven-Erik Alhem berättar för Nyheter24 att han tycker att Zaras föräldrar ska anmäla händelsen om de tyckte att det var obehagligt. 

– Så tar åklagaren det vidare och kom det faller in under någon form av brott. Det var ingen fråga i om det var meningen att skapa en oro, så jag tycker absolut att det ska polisanmäla, säger Alhem. 

– Det låter ändå som att det är underförstått att det kan gå dom illa då det ger ett något sjukligt intryck. Man ska alltid anmäla om man upplever en rädsla i en sån situation. För den rädslan uppkommer många gånger av en tydlig anledning.

Zara Larsson med sin mamma Agnetha
Zara Larsson med sin mamma Agnetha år 2012. Bildkälla: Stella Pictures

Men är det brottsligt att dyka upp i någons trappa sådär? 

– Det är från fall till fall. Det är ett hemfridsbrott att ta sig in i i någons hem eller att vägra lämna ett hem. Men det är svårbedömt. Det finns också ofredande men det är om det hänt upprepade gånger. Det finns många kända fall där människor förälskat sig i kändisar. Och då vill den som är förälskad att kändisens pågående relation ska brytas, fortsätter Alhem. 

– Anmälan kan också vara viktig då han som är sjuk ska få någon form av vård eller hjälp. Då detta även planterar starka oroskänslor hos den drabbade så klassas det ändå som någonting som bör anmälas, avslutar Alhem för Nyheter24.