Liams pik mot Korosh får Laila Bagge att bryta ihop av skratt

Det är i tisdagens avsnitt av Lailaland som Laila Bagge, Liam Pitts och Korosh Kananian drar iväg till Las Vegas på semester. Och semestern inledds med ett ordentligt skrattanfall.


Det är i kvällens avsnitt av Lailaland som Laila Bagge, Korosh Kananian och Liam Pitts tar med sig Korosh mamma, bonuspappa och lillasyster till Las Vegas på en välbehövd semester. 

Tiden ska bland annat spenderas med att åka helikopter, äta på restauranger och se allt Vegas har att erbjuda. Men som vi alla vet så är man ofta trött och jetlaggad första kvällen man anlänt – vilket även gällde Laila och gänget. 

– Ok, jag är så trött att jag håller på att gå åt här, vad är planen, ska vi beställa upp mat till rummet sen sova, frågar Laila. 

– Det låter som en riktigt bra idé. Sen vill jag ned och spela black jack, säger Korosh – samtidigt som han gör sig i ordning i hallen. 

Han släpper då ut håret som efter att ha varit uppsatt en hel dag – då står åt alla håll. Vilket fick Liam att direkt se sin chans för en liten pik. 

– Åh, kolla Yohio står i hallen!

Yohio, 23, är en känd svensk artist och låtskrivare. Han är även känd för sina coola outfits och vågade frisyrer. Bildkälla: Stella Pictures
Korosh har kanske inte den perfekta hårdagen efter många timmars resande. Bildkälla: Viafree
Laila bryter ihop av skratt efter Liams pik mot Korosh. Bildkälla: Viafree
Liams pik gjorde att till och med han själv brast ut i skratt. Bildkälla: Viafree

Detta får både Laila och Liam att explodera av skratt. Se det underbara klippet i spelaren ovan. 

Lailaland säsong 2 ser du på Viafree och Viaplay samt tisdagar 21.00 på TV3.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.