Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liams pik mot Korosh får Laila Bagge att bryta ihop av skratt

Nöje | 20/11/2018 17:16

Det är i tisdagens avsnitt av Lailaland som Laila Bagge, Liam Pitts och Korosh Kananian drar iväg till Las Vegas på semester. Och semestern inledds med ett ordentligt skrattanfall.

Det är i kvällens avsnitt av Lailaland som Laila Bagge, Korosh Kananian och Liam Pitts tar med sig Korosh mamma, bonuspappa och lillasyster till Las Vegas på en välbehövd semester. 

Tiden ska bland annat spenderas med att åka helikopter, äta på restauranger och se allt Vegas har att erbjuda. Men som vi alla vet så är man ofta trött och jetlaggad första kvällen man anlänt – vilket även gällde Laila och gänget. 

– Ok, jag är så trött att jag håller på att gå åt här, vad är planen, ska vi beställa upp mat till rummet sen sova, frågar Laila. 

– Det låter som en riktigt bra idé. Sen vill jag ned och spela black jack, säger Korosh – samtidigt som han gör sig i ordning i hallen. 

Han släpper då ut håret som efter att ha varit uppsatt en hel dag – då står åt alla håll. Vilket fick Liam att direkt se sin chans för en liten pik. 

– Åh, kolla Yohio står i hallen!

Yohio
Yohio, 23, är en känd svensk artist och låtskrivare. Han är även känd för sina coola outfits och vågade frisyrer. Bildkälla: Stella Pictures
Korosh Kananian
Korosh har kanske inte den perfekta hårdagen efter många timmars resande. Bildkälla: Viafree
Laila Bagge
Laila bryter ihop av skratt efter Liams pik mot Korosh. Bildkälla: Viafree
Liam Pitts
Liams pik gjorde att till och med han själv brast ut i skratt. Bildkälla: Viafree

Detta får både Laila och Liam att explodera av skratt. Se det underbara klippet i spelaren ovan. 

Lailaland säsong 2 ser du på Viafree och Viaplay samt tisdagar 21.00 på TV3.