Därför klistrar Linn Ahlborgs pappa upp bilder på Linns bror i Dubai

- 21/11/2018, 11:51 -

Det är ingenting nytt att Linn Ahlborgs pappa Jonas Ahlborg har det skönaste kontot på Instagram. Vilket han visar återigen under familjens semester i Dubai.

Linn Ahlborg, 19, befinner sig i skrivande stund på härlig semester i Dubai tillsammans med sina föräldrar. Men är man Youtubestjärna så är det svårt att någonsin vara helt ledig. Linn har därför valt att vlogga under resan samt att fota lite plagg från hennes kommande kollektion. 

Man det hindrar inte familjen från att hitta på massor av skoj under sin tid i det varma landet. De är ute och testar restauranger, går i affärer och myser vid poolen. 

Men heter man Jonas Ahlborg och är Linns sköna pappa så vill man gärna hitta på ett och annat hyss också. 

Jonas Ahlborg
Jonas passade på att ta en selfie med en kamel. "Varför?" tänker du. "Varför inte?" tänker Jonas. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Gör succé på Instagram med sina lappar på sonen William

Jonas har för vana att skriva ut små meddelanden till både Linn och hennes storebror, hockeyhunken William Ahlborg. Det kan handla om allt ifrån att hitta en flickvän till William, till att skriva ut sina bästa glasstips till barnen. 

Linn Ahlborg, Jonas Ahlborg och William Ahlborg
Vem har inte drömt om att få sitta hemma i Ahlborgs lyxiga hus i Gävle – äta potatisgratäng och surra om livet med Jonas? Jo precis, vi alla har det. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Men denna gång blev det någonting helt annat. 

Jonas har nämligen satt upp lappar på sonen Willam där han skriver att han söker ett sommarjobb. Men William lämnas inte bort helt gratis, utan bara i utbyte mot två kameler. 

William Ahlborg söker sommarjobb
Jonas satte upp lappar runt om i Dubai där det står att William söker sommarjobb. Enda betalningen för att få honom är två kameler. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram
Jonas Ahlborg är skönast på Instagram
Även inne på lyxhotellets gym satt det lappar på William. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Inlägget har fått flera över 20 000 likes och över trehundra kommentarer från följare som kommenterar med skrattemojis och taggar varandra. Även sonen William svarade på det hela med en positiv anda och var öppen för förslag. 

"Betalningen blir två kameler som jag ska ha på min baksida (de älskar att äta gräs) eftersom du nu inte kan komma hem och klippa min gräsmatta nästa sommar, något som du i och för sig inte gjorde i somras heller. Lycka till med sommarjobbet", avslutar han. 

Hade du ett sommarjobb förra sommaren?