Linn Ahlborg är på resa i Dubai
Linn Ahlborgs pappa Jonas har det skönaste kontot på Instagram. - Foto: Jonas Ahlborg

Därför klistrar Linn Ahlborgs pappa upp bilder på Linns bror i Dubai

Det är ingenting nytt att Linn Ahlborgs pappa Jonas Ahlborg har det skönaste kontot på Instagram. Vilket han visar återigen under familjens semester i Dubai.


Linn Ahlborg, 19, befinner sig i skrivande stund på härlig semester i Dubai tillsammans med sina föräldrar. Men är man Youtubestjärna så är det svårt att någonsin vara helt ledig. Linn har därför valt att vlogga under resan samt att fota lite plagg från hennes kommande kollektion. 

Man det hindrar inte familjen från att hitta på massor av skoj under sin tid i det varma landet. De är ute och testar restauranger, går i affärer och myser vid poolen. 

Men heter man Jonas Ahlborg och är Linns sköna pappa så vill man gärna hitta på ett och annat hyss också. 

Jonas passade på att ta en selfie med en kamel. "Varför?" tänker du. "Varför inte?" tänker Jonas. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Gör succé på Instagram med sina lappar på sonen William

Jonas har för vana att skriva ut små meddelanden till både Linn och hennes storebror, hockeyhunken William Ahlborg. Det kan handla om allt ifrån att hitta en flickvän till William, till att skriva ut sina bästa glasstips till barnen. 

Vem har inte drömt om att få sitta hemma i Ahlborgs lyxiga hus i Gävle – äta potatisgratäng och surra om livet med Jonas? Jo precis, vi alla har det. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Men denna gång blev det någonting helt annat. 

Jonas har nämligen satt upp lappar på sonen Willam där han skriver att han söker ett sommarjobb. Men William lämnas inte bort helt gratis, utan bara i utbyte mot två kameler. 

Jonas satte upp lappar runt om i Dubai där det står att William söker sommarjobb. Enda betalningen för att få honom är två kameler. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram
Även inne på lyxhotellets gym satt det lappar på William. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Inlägget har fått flera över 20 000 likes och över trehundra kommentarer från följare som kommenterar med skrattemojis och taggar varandra. Även sonen William svarade på det hela med en positiv anda och var öppen för förslag. 

"Betalningen blir två kameler som jag ska ha på min baksida (de älskar att äta gräs) eftersom du nu inte kan komma hem och klippa min gräsmatta nästa sommar, något som du i och för sig inte gjorde i somras heller. Lycka till med sommarjobbet", avslutar han. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du ett sommarjobb förra sommaren?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?