Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så ska Joakim och Jonna fira Lunabelle Lundell

- 25/11/2018, 12:09

Onsdag den 28 november blir Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle en månad gammal. Se de söta bilderna på den urgulliga bebisen här.

Den 28 oktober klockan 10.31 så föddes Joakim och Jonna Lundells efterlängtade dotter Lunabelle. Just namnet Lunabelle bestämde sig Jocke och Jonna för redan i somras. Först ratade Joakim namnet Luna, som var det namn som Jonna gillade allra mest.

Då stod det mellan namnen Belle eller Sky. Men flera fans kommenterade då och tyckte att de kunde sätta ihop namnen Luna och Belle – och i juli avslöjade Joakim och Jonna att de bestämt sig för det speciella och väldigt fina namnet Lunabelle.

Luna betyder "måne" på latin, och är även ett vanligt spanskt namn. I kombination med Belle, som betyder "vacker" på franska så är alltså betydelsen av namnet "vacker måne".

Joakim och Lunabelle Lundell.
Joakim med Lunabelle när hon var nyfödd. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Alldeles snart – nu på onsdag närmare bestämt – blir lilla Lunabelle en månad gammal – och tiden går verkligen för fort. I sin blogg skrev Jonna nyligen om när Lunisen blev 3 veckor gammal.

"Herregud vad dessa veckor gått fort? Det känns som att hon föddes för bara några dagar sedan. Men ändå så känns det som att hon funnits med oss hela tiden?", skrev Jonna då i sin blogg.

Hon berättade även att hon knappt kunde komma ihåg hur livet såg ut innan Lunabelle kom in i bilden.

Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell.
Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell. Och så självklart hunden Batman också! Bildkälla: Instagram/joakimlundell

"Det är så himla roligt att se att hon utvecklas för varje dag som går och att hon förändras från spädbarn till bebis mer och mer", skrev Jonna.

Jonna berättade även att Lunabelle mår prima och att hon äter ordentligt – Lunabelle hade nämligen gått upp dubbelt så mycket i vikt som hon egentligen skulle.

"Bara hon mår bra så är jag nöjd!!", skrev Jonna i bloggen.

För Nyheter24 berättar Joakim hur hela familjen ska fira nu på söndag.

– Vi känner oss aslarviga haha. Men vi tänker fira. Nu kommer snart bästa tiden när hon kan börja le, och börja få riktig ögonkontakt och kommunicera. Så vi tänkte baka en egen tårta faktiskt och mysa, säger Joakim. 

Visst hinner det hända mycket på bara en månad – i klippet ovan kan du se hur Lunabelle har gått från nyfödd liten knoddis till en stor tjej. Så himla gullig! 

Vill du läsa mer om Lunabelle? 

Jonna Lundell om rädslan över Lunabelle: "Hjälplös"

Joakim Lundell: "Han blir Lunabelles gudfar"

Joakim och Jonnas hund Batman är Lunabelles bästa vän