Måndag 29 Nov
Stockholm

Peter Forsberg om sin tidiga barnönskan till Nicole Nordin

Peter Forsberg och Nicole Nordin
Peter Forsberg och Nicole Nordin gästar kvällens avsnitt av "Tillsammans med Strömstedts". Foto: Maja Suslin TT/TT

Peter Forsberg och hans maka Nicole Nordin gästar kvällens avsnitt av tv-programmet Tillsammans med Strömstedts. I programmet så berättar paret bland annat om hur de träffades och "Foppas" iver att skaffa barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det gamle NHL- och ishockeysproffset Peter Forsberg och sin blivande fru Nicole Nordin gästar kvällens avsnitt av "Tillsammans med Strömstedt". I programmet så berättar paret bland annat om deras beslut att skaffa barn relativt tidigt i relationen och hur de träffades.

– Vi hamnade på en spontanmiddag och jag hamnade bredvid dig och hade det jättekul. Vi “hit it off” på nått sätt, berättar Nicole i programmet.

Paret har bildat en ikonisk duo sedan de först träffades 2008 och i dagsläget har de tre stycken barn tillsammans. Och för de båda var det inget snack om saken när de väl träffades, att skaffa barn tillsammans och göra karriär samtidigt skulle inte ställa till med några problem.

– Det var innan vi blev tillsammans som du flaggade för ”att du är ung och jag vill inte vänta i 10 år. Hur ställer du dig till det här med barn?” Jag hade inte tänkt på det tidigare. Men visst, det är bara att köra på. Vi kan skaffa barn och göra karriär samtidigt. Det funkar, säger Nicole i programmet.

Det har funnits fördomar

Det skiljer 15 år mellan 30-åriga Nicole och 45-åriga Peter och i programmet så berättar Nicole att hon har gått sin egen väg och varit tydlig med att hon ämnat att göra något av sin karriär.

– Det är klart att det finns fördomar om tjejer som dejtar äldre rika män. Man förväntas vara hemmafru, älska shopping och leva i lyx och flärd. Det är en allmänt vedertagen missuppfattning. Men jag har hållit låg profil och slitit hårt med att skapa min egen identitet. Det gjorde jag redan innan jag träffade Peter och jag har fortsatt på samma bana. Jag har alltid varit tydlig med att jag vill göra något av min karriär, säger hon i programmet.

När Nicole och Peter träffades så hade faktiskt Nicole inte en susning om ens vem Peter var. Här kan du läsa allt om det mötet.

”Tillsammans med Strömstedts” finns på TV4 Play och sänds på TV4 klockan 21:00 på torsdagen.

Kommer du att titta på avsnittet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela