Lance vs Livet
Magdalena Graaf berättar om sin tid som singelmamma. "Man fick ju gör allting själv. Och då menar jag verkligen allting", säger hon. - Foto: Stella Pictures

Magdalena Graaf: "Mina småbarn kom utspringandes med mina dildos"

Det är i kvällens avsnitt av Lance vs Livet som Magdalena Graaf berättar om när Lance hittade hennes låda med sexleksaker.


I programmet Lance vs Livet får tittarna följa Lancelot Hedman Graaf i sin vardag där han tränar för att bli världsmästare i Thaiboxning, träffar tjejer, festar och bor hemma hos mamma Magdalena Graaf. Lance har nyligen fyllt 18 vilket också betyder att han gjort sin krogentré – och minst sagt fått mersmak på festlivet, och mycket annat av livets goda.

Men i programmet får vi även lära känna Magdalena på ett lite djupare plan också. Bland annat berättar hon om livet som singelmamma och om perioden då hon bodde ensam med sina söner. 

Magdalena Graaf berättar om sin tid som singelmamma. Bildkälla: Viafree

"Hade en verktygslåda med sexleksaker"

Men som singelmamma berättar Magdalena att hon under en period fick "ta hand om sig själv", så att säga. Så under sängen hade hon en verktygslåda med sexleksaker. En dag var Magdalena iväg på ärenden och den nära vännen Thomas fick då vara barnvakt. Enda problemet var bara att de små pojkarna Tristan och Lance hittade hennes låda som de snabbt hällde ut på golvet. 

När Lance var liten knatte hittade han Maggans verktygslåda som han snabbt öppnade och hällde ut på golvet. Och det var ju allt annat än verktyg där, om man säger så. Bildkälla: Viafree

Klädda i polishattar och varsin dildo i handen sprang de ut på gräsmattan och lekte omkring – med ett gäng chockade grannar som publik och en panikslagen Thomas efter sig. 

– Det var då en jävla bra verktygslåda, sa en av grannarna och gjorde tummen upp. 

Se det roliga klippet i spelaren ovar.

Lance vs Livet finns att se idag på Viafree och Viaplay.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.