Magdalena Graaf : "Mina småbarn kom utspringandes med mina dildos"

- 26/11/2018, 16:47 -

Det är i kvällens avsnitt av Lance vs Livet som Magdalena Graaf berättar om när Lance hittade hennes låda med sexleksaker.

I programmet Lance vs Livet får tittarna följa Lancelot Hedman Graaf i sin vardag där han tränar för att bli världsmästare i Thaiboxning, träffar tjejer, festar och bor hemma hos mamma Magdalena Graaf. Lance har nyligen fyllt 18 vilket också betyder att han gjort sin krogentré – och minst sagt fått mersmak på festlivet, och mycket annat av livets goda.

Men i programmet får vi även lära känna Magdalena på ett lite djupare plan också. Bland annat berättar hon om livet som singelmamma och om perioden då hon bodde ensam med sina söner. 

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf berättar om sin tid som singelmamma. Bildkälla: Viafree

"Hade en verktygslåda med sexleksaker"

Men som singelmamma berättar Magdalena att hon under en period fick "ta hand om sig själv", så att säga. Så under sängen hade hon en verktygslåda med sexleksaker. En dag var Magdalena iväg på ärenden och den nära vännen Thomas fick då vara barnvakt. Enda problemet var bara att de små pojkarna Tristan och Lance hittade hennes låda som de snabbt hällde ut på golvet. 

Lancelot Hedman
När Lance var liten knatte hittade han Maggans verktygslåda som han snabbt öppnade och hällde ut på golvet. Och det var ju allt annat än verktyg där, om man säger så. Bildkälla: Viafree

Klädda i polishattar och varsin dildo i handen sprang de ut på gräsmattan och lekte omkring – med ett gäng chockade grannar som publik och en panikslagen Thomas efter sig. 

– Det var då en jävla bra verktygslåda, sa en av grannarna och gjorde tummen upp. 

Se det roliga klippet i spelaren ovar.

Lance vs Livet finns att se idag på Viafree och Viaplay.