Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här får du inte missa på TV i helgen – var redo med snacks

- 23/11/2018, 16:45

Äntligen helg! Är du sugen på att bara krypa upp i soffan med dina favoritsnacks? Eller kanske tacos framför tv:n? Nyheter24 listar vilka program du inte får missa i helgen på TV.

Du kanske planerar en lugn, mysig helg i soffan? Ta fram ditt favoritgodis, tänd ljus och kryp ner i soffan. Eller varför inte duka upp för tacos framför tv? Nyheter24 har listat vad du inte får missa på TV i helgen.

Fredag

Skavlan 

Skavlan får bland annat besök av skådespelaren Rose McGowan. Hon var en av de första som anklagade Harvey Weinstein för våldtäkt. 

Idol 

Nu är det nära för Idol-deltagarna. Idag är det den nionde fredagsfinalen. Idolerna kommer att sjunga två låtar var. Första låten har tematv? Den svenska musikexporten och den andra låten de ska framföra ska vara en kärlekslåt.

Det här sjunger idolerna ikväll:

Kadiatou Holm Keita 

 1. Den svenska musikexporten: ”Release me” - Agnes 

 2. Kärlek:  ”No one” - Alicia Keys 

William Segerdahl 

 1. Den svenska musikexporten: ”Euphoria” - Loreen 

 2. Kärlek:  ”Snälla bli min” - Veronica Maggio

William Strid Rond 

1. Den svenska musikexporten: ”Talking body” - Tove Lo 

 2. Kärlek:  ”Impossible” - James Arthur

Bragi Bergsson  

1. Den svenska musikexporten: ”Save Tonight” - Eagle-eye Cherry

2. Kärlek:  ”All of me” - John Legend

Sebastian Walldén   

1. Den svenska musikexporten: ”Sun is shining” - Axwell Λ Ingrosso

2. Kärlek:  ”Love on the brain” - Rihanna

Mumbo Jumbo 

Har ni missat Mumbo Jumbo har du missat ett gott skratt. Är du sugen på att få skratta lite ska du titta på Daniel Norberg som leder programmet. Imitationer, sketcher och fejkade studiointervjuer. Du blir helt enkelt ett skratt rikare.

Popcorn
Köp ditt godaste snacks och njut i soffan av att helgen är kommen. Bildkälla: Unsplash

Lördag

Så mycket bättre

På lördag är det Så mycket bättre på TV4. Den här gången ska artisterna tolka Christer Sjögrens låtar. Linnea Henriksson tolkar Christers låt i en kyrka och ingen av deltagarna kunde hålla tårarna tillbaka då. Har du inte följt Så mycket bättre tidigare så kan du läsa om förra veckan när Linnea Henriksson brände av en riktigt fin låt, så fin så att Stor började gråta. 

Söndag 

Cirkus Bagge

Här får tittarna följa med Anders Bagge, kärleken Johanna Lind och deras fyra hundar i vardagen och när de planerar sitt sagobröllop. Det är glädje, tårar och massa kärlek.

I söndagens avsnitt får vi följa med Bagge och hans Johanna på deras magiska bröllop. Allt är förberett i minsta detalj och de är redo för att säga ja till varandra.

Men hur träffades Bagge och Johanna egentligen? Blev de kära direkt eller blev någon dissad av den andre första gången? Det kan du läsa mer om här.

TV