Glenn Hyséns sambo om bråket med ex-frun : "Jag är bättre"

- 26/11/2018, 13:05 -

Det har gått hett till sedan Glenn Hysén blev sambo med sin Camilla. Det har blivit storbråk mellan Camilla och Glenns ex-fru. Nu vill Anton Hysén rensa luften och de ses över en middag. Men hur går det egentligen? Kan alla lägga ner stridsyxan?

Glenn Hysén berättade tidigare i säsongen i realityserien Hyséns om sin otrohet mot sin dåvarande fru Helena. Han berättade att det inte är något han är stolt över och försökte även tala ut med sina barn om händelsen.

Sedan Glenn träffade sin nuvarande sambo, Camilla, så har bråken blossat upp igen. Det är stel stämning i familjen och Anton och Annie är inte pigga på att träffa Camilla. 

Det hela började med att Glenn och Camilla träffade Helena utanför Liseberg i Göteborg. 

– Hon gapade åt mig att jag var white trash och att jag skulle hålla mig undan från hennes barn, berättar Camilla i programmet. 

Camilla valde då att svara med att skriva en Facebook-status riktad till Helena. Camilla själv säger att hon upplevde statusen som mild. Men det håller inte Helena, Anton och Sanna med om.

– Camillas inlägg var: "Lär dig spelet, din match är över. Du sa 'håll dig borta från mina barn'. Jag är bättre än du och kommer alltid vara. Vi är två, du är ensam", berättar Anton Hysén. 

Anton Hysén
Anton Hysén med mamma Helena. Bildkälla: antonhysen/Instagram

Rensa luften

Nu träffade Anton sin pappa Glenn och hans sambo Camilla för en middag som skulle leda till att de rensade luften. Glenn säger själv till både Camilla och Anton att han inte riktigt vet hur allt bråk började.

– Jag tror allt började när mamma träffade dig på Liseberg och du la upp den där statusen på Facebook, säger Anton till Camilla.

Camilla svarar:

– Jag tycker att din mamma kan backa efter så många år efter skilsmässan. Jag tycker inte hon beter sig okej, tycker du det Anton?

Anton läser upp Facebook-statusen som Camilla publicerade efter bråket på Liseberg.

– Alltså när man läser sånt här, är man fem år då eller?

Hur slutade middagen då, löste dem konflikten eller fortsatte den? Se det i klippet ovan.