Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anton Hagmans kärlekshyllning till flickvännen

- 27/11/2018, 21:51

Anton Hagman ska vara med i Melodifestivalen 2019. Han tävlar med låten ”Känner dig” som är en kärlekshyllning till flickvännen Wilma.

Det är andra året i rad som Anton Hagman är med och tävlar i Melodifestivalen. Det presenterades på en presskonferens i SVT-huset på tisdagsförmiddagen. Detta år tävlar han med låten ”Känner dig” i den fjärde deltävlingen som hålls i Lidköping 23 februari.

– Det ska bli kul att vara med i år igen. Jag tror att det är en fördel att veta om hur det fungerar. Så det blir inget nytt men det är ändå ovant att göra det såklart. Min låt det här året skiljer sig från låten jag framförde förra året eftersom den här är på svenska och jag har varit med och skrivit den tillsammans med några vänner, säger Anton Hagman.  

Anton Hagman berättar för Nyheter24 att låten han ska tävla med i år är en kärlekshyllning till flickvännen Wilma. 

– Låten handlar om en kärlek som är värt att hålla fast vid och att man vet om att man aldrig kommer att hitta någonting bättre. Så man kan lika gärna hålla kvar vid varandra. Wilma är den enda personen som jag har varit kär i på riktigt och haft ett riktigt förhållande med. Så typ alla mina låtar handlar om henne, säger Anton. 

Anton Hagman med flickvännen Wilma.
Anton Hagmans bidrag i Melodifestivalen 2019 är en kärlekshyllning till flickvännen Wilma. Bildkälla: anton_hagman/Instagram

Anton och flickvännen Wilma gjorde slut i somras men hittade sedan tillbaka till varandra. Låten ”Känner dig” handlar om perioden då de var ifrån varandra. Den är skriven av Anton Hagman tillsammans med Gusten Dahlqvist, Oliver Forsmark och Jakob Hjulström.

– Vi gjorde slut i några veckor och låten handlar om den perioden. Inte just specifikt vad som hände för det är inte det som spelar roll. Det som spelar roll är att vi känner att vi vill vara med varandra efter allting. Även fast man knuffar ifrån varandra är det ändå bara kärlek emellan en egentligen, säger Anton. 

Flickvännen Wilma har givetvis hört låten som Anton ska framföra i Melodifestivalen 2019 och har sagt till honom att hon tycker väldigt mycket om den. 

– Låten betyder väldigt mycket för oss båda, säger Anton. 

Se Anton Hagman tävla med låten "Känner dig" 23 februari i Lidköping eller på SVT.  

Se hela intervjun som Nyheter24 gjorde med Anton Hagman i klippet ovan.

Ser du fram emot att höra Anton Hagmans kärlekshyllning?