Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip fick presenter för 150 000 av ex-pojkvännen

- 28/11/2018, 12:07 -

Förhållandet mellan Isabella Löwengrip och en finansman i 30-års åldern sprack förra veckan. Mannen ska ha förlorat miljontals kronor i aktieaffärer. Under parets relation köpte han dyra gåvor till Isabella. Bland annat en klocka för 112 000 kronor.

Det var i maj år 2017 som Isabella Löwengrip, 28, började dejta en finansman i 30-års åldern. 

Paret levde ett liv i sus och dus – han överöste Isabella med dyra gåvor, och de upplevde världen tillsammans. De har bland annat varit på lyxresor i Köpenhamn, New York, Paris och Maldiverna ihop.

Isabella har i sin blogg flera gånger berättat om de starka känslorna för pojkvännen.

"Vi är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet", skrev hon på sin blogg. Hon skrev även att han var en sund förebild för hennes barn.

Isabella Löwengrip med pojkvännen
Isabella Löwengrip med pojkvännen på prinsessan Sofias middag år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Chanel-skor för 14 000 kronor

Förra veckan gick Isabellas dröm i kras – det visade sig att Isabellas pojkvän hade förlorat stora summor pengar på dåliga aktieaffärer. Det ska handla om miljontals kronor som har försvunnit. 

Förhållandet mellan Isabella och finansmannen tog slut, och Isabella berättade att en kriminell person sökte ex-pojkvännen i hennes 30-miljoners villa på Lidingö.

Isabella hävdar att personen som sökte honom är dömd för människorov, något som ex-pojkvännen säger är lögn.

Men innan finansmannens bubbla sprack så gav han Isabella många gåvor.

I januari fick hon två par Chanel-skor från honom. Varje par kostar cirka 7 000 kronor.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip fick Chanel-skor av pojkvännen. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Det är såhär du inser att han verkligen förstår dig", skriver Isabella på sin Instagram Story och visade upp de dyra skorna. Isabella fick även ett armband från Bottega Veneta.

Diamantklocka för 112 000 kronor

Helgen efter alla hjärtans dag så åkte paret till Köpenhamn för en mysig weekend. Där bodde de på anrika hotellet  D’Angleterre, där en svit kostar mellan 7 000 – 19 000 kronor per natt.

"Jag är tacksam över att det är helg och att jag har två dygn här. Det här var min julklapp från en person jag tycker om", skrev Isabella om helgen.

D’Angleterre i Köpenhamn
Paret bodde på D’Angleterre i Köpenhamn. Bildkälla: Instagram

Bloggbevakning kan du se ex-pojkvännens kontoutdrag som visar hur han betalade för hotellvistelsen på 20 911 kronor.

När Isabella fyllde år så fick hon en ännu lyxigare present. På sin Instagram visade Isabella upp en klocka från Patek Philippe. Klockan pryds av 36 stycken diamanter på totalt 0,45 carat. På baksidan hade han låtit gravera in "För nuet vi delar". Klockan kostar 112 000 kronor.

Isabella Löwengrips klocka
Isabella Löwengrips klocka från Patek Philippe. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip