Isabella Löwengrip fick lyxiga gåvor från pojkvännen.
Isabella Löwengrip fick lyxiga gåvor från pojkvännen, som hon nu har gjort slut med. - Foto: Stella Pictures, Instagram/isabellalowengrip. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip fick presenter för 150 000 av ex-pojkvännen

Förhållandet mellan Isabella Löwengrip och en finansman i 30-års åldern sprack förra veckan. Mannen ska ha förlorat miljontals kronor i aktieaffärer. Under parets relation köpte han dyra gåvor till Isabella. Bland annat en klocka för 112 000 kronor.


Det var i maj år 2017 som Isabella Löwengrip, 28, började dejta en finansman i 30-års åldern. 

Paret levde ett liv i sus och dus – han överöste Isabella med dyra gåvor, och de upplevde världen tillsammans. De har bland annat varit på lyxresor i Köpenhamn, New York, Paris och Maldiverna ihop.

Isabella har i sin blogg flera gånger berättat om de starka känslorna för pojkvännen.

"Vi är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet", skrev hon på sin blogg. Hon skrev även att han var en sund förebild för hennes barn.

Isabella Löwengrip med pojkvännen på prinsessan Sofias middag år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Chanel-skor för 14 000 kronor

Förra veckan gick Isabellas dröm i kras – det visade sig att Isabellas pojkvän hade förlorat stora summor pengar på dåliga aktieaffärer. Det ska handla om miljontals kronor som har försvunnit. 

Förhållandet mellan Isabella och finansmannen tog slut, och Isabella berättade att en kriminell person sökte ex-pojkvännen i hennes 30-miljoners villa på Lidingö.

Isabella hävdar att personen som sökte honom är dömd för människorov, något som ex-pojkvännen säger är lögn.

Men innan finansmannens bubbla sprack så gav han Isabella många gåvor.

I januari fick hon två par Chanel-skor från honom. Varje par kostar cirka 7 000 kronor.

Isabella Löwengrip fick Chanel-skor av pojkvännen. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Det är såhär du inser att han verkligen förstår dig", skriver Isabella på sin Instagram Story och visade upp de dyra skorna. Isabella fick även ett armband från Bottega Veneta.

Diamantklocka för 112 000 kronor

Helgen efter alla hjärtans dag så åkte paret till Köpenhamn för en mysig weekend. Där bodde de på anrika hotellet  D’Angleterre, där en svit kostar mellan 7 000 – 19 000 kronor per natt.

"Jag är tacksam över att det är helg och att jag har två dygn här. Det här var min julklapp från en person jag tycker om", skrev Isabella om helgen.

Paret bodde på D’Angleterre i Köpenhamn. Bildkälla: Instagram

Bloggbevakning kan du se ex-pojkvännens kontoutdrag som visar hur han betalade för hotellvistelsen på 20 911 kronor.

När Isabella fyllde år så fick hon en ännu lyxigare present. På sin Instagram visade Isabella upp en klocka från Patek Philippe. Klockan pryds av 36 stycken diamanter på totalt 0,45 carat. På baksidan hade han låtit gravera in "För nuet vi delar". Klockan kostar 112 000 kronor.

Isabella Löwengrips klocka från Patek Philippe. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.