Tisdag 25 Jan
Stockholm

Bonde söker fru-Erik sparkade ut kamerateamet – efter misslyckade dejten

Bonde söker fru
Det blev stel stämning i gårdagens Bonde söker fru. Bildkälla: TV4Play. Foto: TV4Play

Det var under gårdagens avsnitt av Bonde söker fru som tittarna fick se en riktig mardrömsdejt mellan fågelbonden Erik och brevskrivaren Caroline. Det tittarna inte fick se var dock att Erik senare körde ut kamerateamet.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Bonde söker fru är ett program som vanligtvis är fyllt till bredden av pussar, kramar, mysiga promenader och kärleksgnistor. 

Men under gårdagens avsnitt blev det andra bullar. Dejten mellan Erik och Caroline resulterade i ett tjats då Caroline frågade Erik om han inte skulle kunna tänka sig att träffa en tjej som inte gillar att vara ute i naturen. 

Erik säger då rakt ut att han inte skulle kunna tänka sig en tjej som inte gillar naturen och som "bara ska sitta och glo i köket". Detta skapade såklart dålig stämning och tjafset slutade med att Caroline grät. 

"Tjejer som inte gillar att vara ute i naturen är ingenting för mig". Bildkälla: TV4Play
När Caroline berättar om hur hon upplever dejten börjar hon att gråta. Bildkälla: TV4Play

Många tittare har ifrågasatt vad det egentligen var som hände, men det som de inte fick se var att Erik efteråt valde att köra ut kamerateamet.

– Det var väl självklart lite stelt. Men vi tog en stund och snackade på kvällen, utan filmteam, berättade han i en intervju med Expressen.

– Man blir väldigt besviken när något absolut inte blir som man tänkt sig. Då blir man rätt frustrerad, och för mig tar det lite tid att smälta sånt. Till sist bad jag helt enkelt filmteamet att åka hem. Jag tyckte att de hade förbrukat sin tid och jag kände att jag ville snacka med Caroline på ett mer avslappnat sätt, säger han. 

Sagt och gjort så drog kamerateamet sin kos. 

– Det var kanske inte det de hade förväntat sig – jag tror inte att de har varit med om det så många gånger. Jag förklarade att det fick vara nog nu, och att de hade fått det de behövde. Då visade de mig respekt och åkte hem, säger Erik.

Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att vilja spy rakt ut

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela