Onsdag 19 Jan
Stockholm

Svenska modellen Pixee Fox dog under en skönhetsoperation

Pixee Fox dog under en skönhetsoperation.
Pixee Fox dog under en skönhetsoperation. Läkarna lyckades väcka liv i henne. Foto: https://www.instagram.com/pixeefox/

Gävle-tjejen Pixee Fox är modellen som är känd för att operera sig för att se ut som en seriefigur. Men hennes senaste operation gick riktigt illa – hon dog nämligen på operationsbordet. Nu berättar hon hur läkarna fick återuppliva henne.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den svenska modellen Pixee Fox, 28, är känd för sina många och farliga skönhetsingrepp. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Pixee, vars dröm är att se ut som seriefiguren Jessica Rabbit, har genomgått flera näsoperationer, en bröstförstoring och förstorat sin rumpa genom det kända ingreppet Brazilian Butt Lift. 

Den populära operationen, som bland annat Kylie Jenner, Khloe Kardashian och Kim Kardashian har gjort, går ut på att kroppseget fett flyttas från till exempel låren och magen till rumpan. 

Pixee Fox har gjort flera skönhetsoperationer. Bildkälla: Instagram/pixeefox

Pixee har även opererat sina blygdläppar, men mest extrema operationen är förmodligen när hon tog bort sex stycken revben – allt för att få en midja på 35 centimeter. Ännu ett ingrepp som Pixee har gjort är att operera om sina öron – målet var då att få alvöron.

– Jag kan inte tro att det är sant! Det är en dröm som går i uppfyllelse. Det blev precis som jag ville ha det! Nu är jag en älva på riktigt!, skrev Pixee då.

Dog på operationsbordet


I våras, eller i maj närmare bestämt, så berättade Pixee att hon skulle göra ännu en skönhetsoperation. 

Gävle-tjejen Pixee, vars riktiga namn är Martina Bartholf, åkte sedan till Istanbul för att genomföra det komplicerade ingreppet.

Under sommaren har Pixee inte varit aktiv på sina sociala medier. På Instagram där hon har en halv miljon följare så har hennes fans varit rejält oroliga. Hade något gått snett under den senaste operationen? 

I juli tackade Pixee sina följare för allt stöd – och nu väljer modellen att för första gången att berätta vad som hände.

Pixee Fox dog under sin senaste operation – men läkarna lyckades väcka liv i henne igen. Bildkälla: Instagram/pixeefox

Under en livesändning på Instagram så berättade Pixee om den farliga operationen.

– Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen. Sen har det tagit lite tid att komma tillbaka i huvudet, berättade Pixee under liven, skriver Hänt.

Som tur är så mår Pixee under omständigheterna nu bra.

– Jag har varit på sjukhus men jag lever och allt är väl bra, berättade Pixee.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela