Måndag 17 Jan
Stockholm

Enligt expojkvännen: Isabella Löwengrip talar osanning

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips ex-pojkvän berättar om vad det är som skett som nu gör att han är på flykt från människor han är skyldig pengar. Foto: Stella pictures

Isabella Löwengrips expojkvän har spekulerat bort "tiotals miljoner kronor", pengar som inte var hans egna. Isabella har tidigare sagt att hon inte visste om att det var någon annans pengar. Men nu visar expojkvännen upp ett sms där man ser att Isabella har vetat om det sedan 2017.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit en turbulent vecka för Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Under förra veckan meddelade hon att det var något som hänt med Hampus Jarlbo som gjorde att de inte kunde vara tillsammans längre. 

Många spekulerade i vad som hade hänt.

Svaret på den frågan meddelade hon senare. Hennes liv hade förvandlats till en mardröm då hennes expojkvän Hampus hade spekulerat bort "tiotals miljoner kronor". Enligt henne själv ska kriminella personer kommit hem till hennes hem för att leta efter Hampus. Efter den händelsen valde hon att ta med sig barnen och fly landet.

Enligt Isabella ska hon inte haft någon aning om vad expojkvännen gjorde bakom hennes rygg. Att han har gjort aktieaffärer för miljonbelopp med andras pengar, och sedan förlorat kapitalet hade hon inte en aning om, något som Isabella berättat för Expressen.

– Jag har trott att det var hans egen förmögenhet som han lyckats handla upp. Men jag kunde aldrig förstå att det var någon annans pengar, sade hon till Expressen. 

Exet Hampus erkände för tidningen att han gått med förlust.

– Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust.

Isabella ska ha vetat om 

Men enligt expojkvännen ska Isabella vetat om att han hade hand om andras pengar, något som hon alltså har sagt att hon inte hade den blekaste om. I ett mail till Expressen skriver han: 

”Jag skulle vilja gå ut och bemöta ytterligare detaljer gällande vad Isabella skrivit om mig. En stor del i allt det falska hon sagt och skrivit om mig är grundat med påståendet att hon inte haft en aning om att jag haft inlånat kapital som jag arbetat med.”

Expressen har tagit del av ett sms som enligt ex-pojkvännen ska skickats från Isabella sommaren 2018. I sms:et står det:

"Sagt att du förvaltar någons pengar och att det gör dig stressad".

I samband med att han delar med sig av sms:et hänvisar han till ett blogginlägg som Isabella skrivit 2017, som enligt honom visar att hon visste om det då:

”På vår första semester i Italien över midsommar (jag betalade fö alla våra resor) frågade han om jag ville bli hans flickvän och dagen efter började han gråta och berättade hur hans trading hade gått fel och han frågade mig om han fick låna 500 000 kr. Jag blev rasande över frågan, sa självklart nej, flög hem och bröt med honom i två månader.”

Nyheter24 har tidigare skrivit om allt som har hänt med Isabella och hennes expojkvän Hampus Jarlbo. Det kan du läsa mer om här!

Följer du Isabella Löwengrips blogg?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela