Torsdag 20 Jan
Stockholm

Julia Friberg, 39, är Niclas Wahlgrens nya kärlek

Julia Friberg, Niclas Wahlgren
Julia Friberg är Niclas Wahlgrens nya kärlek. Foto: Stella Pictures, Instagram/juliiafriberg

Det har gått fyra år sedan programledaren Niclas Wahlgren skilde sig med Laila Bagge. Men nu har Niclas hittat kärleken igen, nämligen i 39-åriga Julia Friman.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För fyra år sedan kunde tidningen Hänt avslöja att programledaren Niclas Wahlgren, 53, och Laila Bagge, 45, skulle gå skilda vägar. Kort efter avslöjandet bekräftade Niclas skilsmässan i Aftonbladets podcast "Aftrus".

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att ”han har nog varit otrogen” eller ”han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen, sade han i Aftonbladets podcast enligt Hänt

Men nu har han funnit kärleken igen! 

Under fredagskvällen lade han upp en bild på Instagram med texten: "Fredagsmys", tätt följt av ett rött hjärta.

"Fredagsmys" skrev Niclas på Instagram. Bildkälla: Instagram/niclaswahlgren

Hon är Niclas nya flickvän

Niclas nya kärlek är den 39-åriga trebarnsmamman Julia Friberg från Habo i Jönköping, skriver Aftonbladet. 

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, säger Niclas till Aftonbladet.

Och eftersom att förhållandet är rätt ny låter paret relationen utvecklas i lugn fart. Niclas bor hemma i huset på Lidingö och Julia i Jönköping. 

Många gratulationer

På Niclas Instagram är det många av hans följare som gratulerar paret, och önskar dem all lycka till. 

En följare påpekar att det på sistone har synts på Niclas att han har blivit förälskad, trots att han inte berättat det.

"Vad vare jag sa?? 'det lyser kärlek om dig', härligt", skriver en användare i kommentarsfältet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Niclas Wahlgren backade popstjärnan Zara Larsson efter en bröstbild. Det kan du läsa mer om här!

Är du kär?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela