Julia Friberg, Niclas Wahlgren
Julia Friberg är Niclas Wahlgrens nya kärlek. - Foto: Stella Pictures, Instagram/juliiafriberg

Julia Friberg, 39, är Niclas Wahlgrens nya kärlek

Det har gått fyra år sedan programledaren Niclas Wahlgren skilde sig med Laila Bagge. Men nu har Niclas hittat kärleken igen, nämligen i 39-åriga Julia Friman.


För fyra år sedan kunde tidningen Hänt avslöja att programledaren Niclas Wahlgren, 53, och Laila Bagge, 45, skulle gå skilda vägar. Kort efter avslöjandet bekräftade Niclas skilsmässan i Aftonbladets podcast "Aftrus".

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att ”han har nog varit otrogen” eller ”han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen, sade han i Aftonbladets podcast enligt Hänt

Men nu har han funnit kärleken igen! 

Under fredagskvällen lade han upp en bild på Instagram med texten: "Fredagsmys", tätt följt av ett rött hjärta.

"Fredagsmys" skrev Niclas på Instagram. Bildkälla: Instagram/niclaswahlgren

Hon är Niclas nya flickvän

Niclas nya kärlek är den 39-åriga trebarnsmamman Julia Friberg från Habo i Jönköping, skriver Aftonbladet. 

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, säger Niclas till Aftonbladet.

Och eftersom att förhållandet är rätt ny låter paret relationen utvecklas i lugn fart. Niclas bor hemma i huset på Lidingö och Julia i Jönköping. 

Många gratulationer

På Niclas Instagram är det många av hans följare som gratulerar paret, och önskar dem all lycka till. 

En följare påpekar att det på sistone har synts på Niclas att han har blivit förälskad, trots att han inte berättat det.

"Vad vare jag sa?? 'det lyser kärlek om dig', härligt", skriver en användare i kommentarsfältet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Niclas Wahlgren backade popstjärnan Zara Larsson efter en bröstbild. Det kan du läsa mer om här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du kär?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.