Phillipe Cohen
Bianca går igenom en väldigt jobbig tid just nu. "Mår inte alls bra", skriver hon på sin blogg. - Foto: Bianca Ingrosso Privat

Bianca Ingrosso stöttas av fansen under svåra tiden

Trots utsålt sminkmärke, succé-podd och galapris efter galapris så mår inte Bianca Ingrosso helt hundra. Hon berättar att hon storgrät under sin senaste inspelning och säger att hon måste fokusera på annat just nu.


Bianca Ingrosso, 23, är en tjej med många strängar på sin lyra. Hon hade nyligen relase för sitt eget sminkmärke CAIA som sålde slut under loppet av ett par minuter. Det hela började med att hemsidan kraschade då så många var inne och handlade samtidigt. 

Samtidigt har Bianca för andra säsongen i rad varit jury i Talang, hon spelar dagligen in succéserien Wahlgrens värld, driver en av Sveriges största poddar tillsammans med vännen Alice Stenlöf, bloggar samt gör en rad olika samarbeten med olika företag på sin Instagram. Som körsbäret på toppen så vinner hon titt som tätt pris på olika influencergalor där det många gånger är fansen som röstat fram henne. 

Biancas följare försöker att stötta henne i hennes våra tid. "Du klarar det här fina Bianca", skriver det bland annat. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men trots all uppskattning och succé efter succé så mår Bianca väldigt dåligt just nu. Anledningen är än så länge oklar men på sin blogg skriver hon att hon valde att prata ut om det hela i hennes och Alice podd "Alice och Bianca – säger du A måste du säga B", och att det hela slutade med tårar. 

"Poddade med min älskling Alice. Det blev ett väldigt känsligt poddavsnitt för mig. Grät mängder men det var skönt att få prata ut på riktigt med Alice och er. Avsnittet kommer på onsdag denna vecka då vi släpper vår enorma nyhet också", skriver Bianca. 

Under morgondagen kommer Bianca och Alice att släppa en stor nyhet. Kan det vara en egen TV-show tro? Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Hon tillägger sedan att hon är medveten om att bloggen inte uppdaterats så flitigt, men att det finns en anledning till det. 

"Jag är ledsen att bloggen inte uppdateras så flitigt just nu. Jag mår inte alls bra och måste fokusera på annat just nu. Hoppas ni förstår", skriver hon. 

Nu fylls Biancas kommentarsfält av kommentarer från hennes fans som stöttar och peppar henne. Några av kommentarerna lyder:

"Netflix är min bästa vän just nu", skriver Bianca och möts av hjärtan i kommentarerna. Bland annat av Wahlgrens värld-producenten Johan Pråmell

"Var rädd om dig Bianca. Vad det än är så klarar du detta!"

"DU är viktigast, ingen annan. Bara för att du är en offentlig person så är det fortfarande ditt välmående som ska gå i första hand. Den som inte förstår det har ju en skev människosyn. Ta hand om dig, för det finns bara en av just DIG. Och det är ju just det också som jag och så många uppskattar- att du är du. Glöm aldrig bort det"

"Skickar över lite styrka & kärlek till dig! Du är grym Bianca, glöm inte bort att ditt mående är det viktigaste här i livet". 

Poddavsnittet och nyheten släpps på onsdag. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.