Isabella Blondinbella Löwengrip shoppade
Isabella Blondinbella Löwengrip unnade sig lite härlig shopping i New York. - Foto: https://www.instagram.com/isabellalowengrip

Efter skandalerna: Isabella Löwengrip shoppade för 110 000

Efter den omtumlande tiden och skandalerna som har avlöst varandra kring Isabella "Blondinbella" Löwengrip så har entreprenören unnat sig en härlig shoppingdag i New York.


Det har stormat rejält kring entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, den senaste tiden. 

Hennes förhållande till en välkänd finansman fick ett abrupt slut efter att det uppdagades att han hade förlorat miljontals kronor i dåliga aktieaffärer.

Isabella hävdade även att kriminella personer hade sökt ex-pojkvännen i hennes hem, något som han förnekade. 

Kort efter det avslöjades det att Isabella tidigare hade fejkat en hotbild mot sig själv. Mer om det det fejkade hotet och Isabellas lögn om sin statistik, som var fröet till att hon iscensatte hotet, kan du läsa här.

Under gårdagen avslöjades det att hennes ex-pojkvän, som är i 30-års åldern, har ansökt om personlig konkurs. Han är skyldig nio olika personer totalt 30 miljoner kronor. Pengar som han i nuläget inte kan betala tillbaka.

Isabella Löwengrip och hennes pojkvän gjorde slut för två veckor sedan. Bildkälla: Stella Pictures

Shoppade för 110 000 kronor

Samtidigt så befinner sig Isabella i New York, och där har hon unnat sig shopping som plåster på det berömda såret.

På sin Instagram visar Isabella nu upp sin härliga shoppingrunda – och kreditkortet gick onekligen varmt under dagen. 

Bland annat köpte hon en ny klocka till sig själv – och den liknar den diamantprydda Patek Philippe-klocka hon fick från sin ex-pojkvän. Men den klockan kostade över 100 000 kronor.

Isabella unnade sig en något "billigare" klocka, och hon valde modellen Panthere från det anrika smyckeshuset Cartier. För klockan betalade Isabella cirka 35 000 kronor. 

Isabella Löwengrip visar upp sin nya klocka. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip

Det blev även ett par glittrande Manolo Blahnik-klackar som säkerligen passar till julens många festligheter. 

Dessutom passade Isabella på att uppdatera sin väskgarderob – hon är nu lycklig ägare till en handväska från Chanel. Väskan, som är tillverkad i tweed, kostar cirka 35 000 kronor.

Bloggbevakning har räknat ut vad Isabellas shoppingtur gick på – och summan landar på 77 246 kronor. Till det tillkommer sedan tullavgifter på 33 262 kronor. Så totalt kostade shoppingdagen i New York på cirka 110 000 kronor.

I klippet ovan kan du se vad Isabella shoppade i New York.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du bli lycklig av att shoppa?
Tack för din röst!