Torsdag 20 Jan
Stockholm

Isabella Löwengrip avslöjar bloggstatistiken: "Galet!"

Isabella Löwengrips blogg har skjutit i höjden
Efter de dramatiska händelserna så har Isabella Löwengrips blogg skjutit i höjden. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Efter de påstådda hoten, skandalerna och lögnerna – de dramatiska händelserna kring Isabella "Blondinbella" Löwengrip har gjort hennes blogg riktigt klickad. Nu avslöjar Isabella de galna siffrorna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, har haft en hektisk vinter. 

Det hela började den 22 november, då gick Isabella under dramatiska former ut och meddelade på sin blogg att hon inte längre kunde vara ihop med sin pojkvän, en finansman i 30-års åldern.

Kort därefter avslöjades det fler detaljer till det abrupta avslutet av relationen. Mannen hade förlorat 30 miljoner kronor i dåliga aktieaffärer, och i veckan ansökte han om personlig konkurs.

Isabella hävdade även att kriminella personer hade sökt ex-pojkvännen i hennes hem. Detta hävdar ex-pojkvännen är lögn. Han säger att personer har sökt honom – men inte att de har varit kriminella.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip med pojkvännen på prinsessan Sofias galamiddag hösten 2017. Bildkälla: Stella Pictures

Isabella och hennes två barn Sally och Gillis flydde landet för lite lugn och ro i solen, och efter en vecka så var Isabella tillbaka på banan igen.

I samma veva kunde Bloggbevakning avslöja att Isabella tidigare har iscensatt en hotbild mot sig själv. Hennes lögn fick läsarna att rasa – men hur arga hennes fans än var så har de ändå klickat sig in på Isabellas blogg.

På sin Instagram avslöjar nu nämligen Isabella att den senaste tidens dramatiska händelser har gett henne en enorm trafik.

Isabella Löwengrip avslöjar delar av sin statistik. Bildkälla: Stella Pictures.

I våras hävdade Isabella att hon hade 1,5 miljoner unika läsare i veckan på sin blogg. Bloggbevakning kunde sedan avslöja att den faktiska siffran var 260 000 unika läsare. 

Efter att lögnen hade avslöjats så berättade en jurist för Nyheter24 att det kunde röra sig om avtalsbrott och bedrägeri.

Men efter den svåra tiden nu i november så har Isabellas blogg ökat enormt – under den dramatiska perioden har Isabella haft 3,6 miljoner klick, skriver Bloggbevakning. Däremot avslöjade inte Isabella hur många unika besökare hon har haft på bloggen.

Vill du läsa mer om Isabella Löwengrip?

Se presenterna Isabella Löwengrip fick av ex-pojkvännen

Efter skandalerna: Isabella Löwengrip shoppade för 110 000 kronor

Isabella Löwengrip: "Det var hemskt att ringa Odd och berätta"

Kommentera
Kopiera länk
Dela