Torsdag 17 Jun
Stockholm

Nu berättar Bianca Ingrosso: "Därför klippte vi bort halva podden"

Bianca Ingrossos fans fick sig en rejäl chock när veckans avsnitt av "Alice & Bianca – säger du A får du säga B" släpptes. Det var utlovat att Bianca skulle berätta varför hon mått dåligt. Men istället var halva avsnittet bortklippt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under onsdagen som Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf kunde avslöja att de kommer att hålla en livepodd i Globen nästa 25 maj 2019. Under en veckas tid hade tjejerna teasat om att de snart kommer släppa en stor nyhet, och när bomben släpptes blev fansen minst sagt nöjda. 

Men trots lyckobeskedet så var det många ledsna miner också.

Den 25 maj 2019 ska tjejerna livepodda i Globen. Bildkälla: Fabian Wester/Live Nation

På Biancas blogg har hon nyligen skrivit att hon den senaste perioden mått väldigt dåligt, och att det är därför hon måste fokusera mest på jobbet nu. Hon skrev att hon valt att berätta om vad det egentligen är som hänt och att det var därför poddavsnittet skulle komma att bli väldigt tårfyllt och känslosamt. 

"Poddade med min älskling Alice. Det blev ett väldigt känsligt poddavsnitt för mig. Grät mängder men det var skönt att få prata ut på riktigt med Alice och er. Avsnittet kommer på onsdag denna vecka då vi släpper vår enorma nyhet också", skrev hon.

Bianca berättar att hon inte riktigt känner sig redo att berätta om anledningen till varför hon varit så ledsen. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men när avsnittet kom så var det bara 27 minuter, då halva avsnittet klippts bort. På Biancas sociala medier har många nu frågat varför tjejerna inte ville ha med delarna där Bianca gråter och berättar om vad som hänt. 

Därför har hon nu valt att spela in en video på sin Instagram där hon förklarar vad det var som hände. 

– Jag är helt enkelt inte redo, säger hon. 

Se hela videon i spelaren ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela