Linda Lindorff och mjölkbonden Simon i Bonde söker fru
Linda Lindorff berättar nu om dramat kring Simon i "Bonde söker fru". - Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Linda Lindorffs uppmaning efter sveket mot Simon: "Andas"

Mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, valde brevskrivaren Frida, 21, i "Bonde söker fru". Men när de skulle åka på en romantisk semester så dök hon inte upp. Nu svarar Linda Lindorff på tittarnas frågor.


"Bonde söker fru" lider mot sitt slut, och i onsdagens program så flödar det av kärlek. Vi får bland annat se hur en nykär Per slutligen får sin Sofie – som han föll för pladask redan i början av programmet när programledaren Linda Lindorff, 46, åkte land och rike runt för att besöka bönderna och visa dom de brev de har fått.

– Sofie är den mest fantastiska, underbaraste, mysigaste, snällaste, goaste. Vad kan man mer säga – min kärlek till henne den är besvarad. Det är underbart när jag är med henne, säger Per i "Bonde söker fru".

Men det är inte samma rosa moln för alla bönderna i "Bonde söker fru". Den populära mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, från Öland, gjorde sitt val – Frida, 21, är kvinnan som fick Simons hjärta att bulta extra hårt. 

Per och Sofie fann varandra i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Ensam på parkeringen

Men de sista minuterna i programmet väckte många frågor och skapade stor oro bland de miljontals tittarna.

Planen är att Simon och Frida ska åka på en romantisk semester till Rhodos i Grekland. Simon syns i ett hotellrum på flygplatsen med färdigpackade väskor, redo för den pirriga resan i solen. 

På en ödslig parkering försöker han förgäves att nå Frida. Men istället för hennes varma och sprudlande röst så möts han bara av ett kallt automatiskt meddelande.

"Abonnenten du söker kan inte ta ditt samtal just nu".

Simon med sina packade väskor på ett ensligt hotell i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Vi vet ännu inte vad som har hänt – men många tittare är upprörda och på Linda Lindorffs Instagram så rasar kommentarerna in.

"Fy vad otroligt fult gjort av henne! Snacka om att han känner sig sviken – och inför hela svenska folket"

"Tycker så synd om Simon som blev så sviken".

"Så dålig stil hur kan hon ens såra honom på det här sättet?!"

Andra tror sig ha hittat Fridas profil på Facebook, och teorierna om vad som kan ha hänt går varma på sociala medier.

Linda Lindorffs uppmaning: "Hantera era känslor"

Nu väljer Linda Lindorff att berätta om de starka reaktionerna.

"På min Instagram dundrar det in frågor och kommentarer i DM från oroliga tittare som undrar var sjutton det är som händer. Jag vill gärna berätta men som ni säkert förstår kan jag inte det. Det spekuleras också i huruvida något jag sagt tidigare i höst angående ett brustet hjärta och en dumpning som gör ont har med dessa klipp att göra – men inte heller det kan jag bekräfta", skriver Linda i sin blogg.

Linda Lindorff går ut med en uppmaning. Bildkälla: Stella Pictures

Linda berättar att svaret om vad som har hänt kommer att visas i "Bonde söker fru" onsdag den 12 december. Hon avslutar sitt inlägg med en uppmaning till de som är utom sig av oro.

"Sist men inte minst så önskar jag att ni oavsett vad som sker försöker hantera era känslor och andas lite innan ni börjar skriva kommentarer på Facebook och andra sociala medier. Det finns oftast en förklaring till sånt som sker – även då det gäller kärlek", skriver Linda.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...