Måndag 17 Jan
Stockholm

Linda Lindorffs uppmaning efter sveket mot Simon: "Andas"

Linda Lindorff och mjölkbonden Simon i Bonde söker fru
Linda Lindorff berättar nu om dramat kring Simon i "Bonde söker fru". Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, valde brevskrivaren Frida, 21, i "Bonde söker fru". Men när de skulle åka på en romantisk semester så dök hon inte upp. Nu svarar Linda Lindorff på tittarnas frågor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

"Bonde söker fru" lider mot sitt slut, och i onsdagens program så flödar det av kärlek. Vi får bland annat se hur en nykär Per slutligen får sin Sofie – som han föll för pladask redan i början av programmet när programledaren Linda Lindorff, 46, åkte land och rike runt för att besöka bönderna och visa dom de brev de har fått.

– Sofie är den mest fantastiska, underbaraste, mysigaste, snällaste, goaste. Vad kan man mer säga – min kärlek till henne den är besvarad. Det är underbart när jag är med henne, säger Per i "Bonde söker fru".

Men det är inte samma rosa moln för alla bönderna i "Bonde söker fru". Den populära mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, från Öland, gjorde sitt val – Frida, 21, är kvinnan som fick Simons hjärta att bulta extra hårt. 

Per och Sofie fann varandra i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Ensam på parkeringen

Men de sista minuterna i programmet väckte många frågor och skapade stor oro bland de miljontals tittarna.

Planen är att Simon och Frida ska åka på en romantisk semester till Rhodos i Grekland. Simon syns i ett hotellrum på flygplatsen med färdigpackade väskor, redo för den pirriga resan i solen. 

På en ödslig parkering försöker han förgäves att nå Frida. Men istället för hennes varma och sprudlande röst så möts han bara av ett kallt automatiskt meddelande.

"Abonnenten du söker kan inte ta ditt samtal just nu".

Simon med sina packade väskor på ett ensligt hotell i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Vi vet ännu inte vad som har hänt – men många tittare är upprörda och på Linda Lindorffs Instagram så rasar kommentarerna in.

"Fy vad otroligt fult gjort av henne! Snacka om att han känner sig sviken – och inför hela svenska folket"

"Tycker så synd om Simon som blev så sviken".

"Så dålig stil hur kan hon ens såra honom på det här sättet?!"

Andra tror sig ha hittat Fridas profil på Facebook, och teorierna om vad som kan ha hänt går varma på sociala medier.

Linda Lindorffs uppmaning: "Hantera era känslor"

Nu väljer Linda Lindorff att berätta om de starka reaktionerna.

"På min Instagram dundrar det in frågor och kommentarer i DM från oroliga tittare som undrar var sjutton det är som händer. Jag vill gärna berätta men som ni säkert förstår kan jag inte det. Det spekuleras också i huruvida något jag sagt tidigare i höst angående ett brustet hjärta och en dumpning som gör ont har med dessa klipp att göra – men inte heller det kan jag bekräfta", skriver Linda i sin blogg.

Linda Lindorff går ut med en uppmaning. Bildkälla: Stella Pictures

Linda berättar att svaret om vad som har hänt kommer att visas i "Bonde söker fru" onsdag den 12 december. Hon avslutar sitt inlägg med en uppmaning till de som är utom sig av oro.

"Sist men inte minst så önskar jag att ni oavsett vad som sker försöker hantera era känslor och andas lite innan ni börjar skriva kommentarer på Facebook och andra sociala medier. Det finns oftast en förklaring till sånt som sker – även då det gäller kärlek", skriver Linda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela