Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter kärlekskaoset i Bonde söker fru – därför pratar inte Hannes och Jim

- 10/12/2018, 13:52 -

Det blev ett otroligt känslomässigt sista avsnitt av Bonde söker fru. Mjölkbonden Susanna fick känslor för både Hannes och Jim, men hennes slutliga val landade på Hannes. Nu berättar Jim om varför han och Hannes inte längre har kontakt.

Årets säsong av Bonde söker fru har minst sagt levererat lite av allt. Kärlek, starka känslor, skratt, gråt och även tjafs har vi fått se när årets bönder lärt känna sina brevskrivare. En efter en skickades brevskrivarna hem, och slutligen stod det bara en brevskrivare kvar på respektive gård. 

Någon som verkligen engagerade tittarna från dag ett var mjölkbonden Susanna Karlsson, 27. Många av hennes brevskrivare föll pladask för henne, och de fick kämpa med näbbar och klor för att vara kvar. Men tillsist återstod bara killarna Jim och och Hannes

Problemet var bara att Susanna blivit kär i båda.

Slutliga valet landade dock på Hannes, och det var en märkbart ledsen Jim som lämnade gården. 

Susanna valde tillslut Hannes. "Jag tror att han är the one", säger hon. Bildkälla: TV4Play
Susanna blev helt förkrossad av att behöva skicka hem Jim. Bildkälla: TV4Play
Jim lämnar gården i bonde söker fru
"Jag har gjort det tråkiga valet", sa en gråtande Susanna till Jim som fick lämna gården. Bildkälla: TV4Play

Och såhär i efterhand har Jim och Susanna faktiskt haft kontakt via sms. Men Hannes och Jim som ändå kom varandra väldigt nära som vänner under tiden på gården – där ekar det tyst. Detta berättar Jim Wahlström om i en intervju med Aftonbladet

Har du pratat med Susanna efteråt?, frågar reportern på Aftonbladet. 

– Ja, lite via sms. Hon är en superfin tjej så det har varit enkla sms där vi har benat ut vad grejen var.

Jim fick även svar på vad det egentligen var som hände och som gjorde att han inte blev vald. 

– Jag tror inte att jag fick svar på det och då ville jag så klart veta. I ärlighetens namn är jag fortfarande osäker exakt på vad det var. Men jag frågade producenterna om Hannes och Susanna hade någonting och de sa ”ja”. Nu när jag har sett programmet så ser jag verkligen det. Jag ville veta om Hannes och hon hade något som var starkare än det vi hade – och det hade de uppenbarligen. All respekt till dem.

Har du och Hannes någon kontakt?

– Det är upp till honom i sådana fall att höra av sig. I och med att han vann. Det är inte mitt ansvar. Han får avgöra om han vill ha något med mig att göra, avslutar han.

Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att vilja spy rakt ut

Nu avslöjar Caroline i Bonde söker fru: "Det blev droppen som fick mig att lämna"