Måndag 17 Jan
Stockholm

Linda Lindorff: "Det värsta man kan råka ut för i kärleksväg"

Linda Lindorff om kärleksdramat i Bonde söker fru
Linda Lindorff berättar om kärleksdramat i Bonde söker fru. Foto: Janerik Henriksson/TT Bild, TV4

Efter det omskrivna dramat i "Bonde söker fru" där Simon lämnades ensam på en parkering så väljer programledaren Linda Lindorff att nu avslöja sina oskrivna kärleksregler – och hur en dumpning absolut inte får gå till.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Imorgon sänds det förmodligen mest efterlängtade avsnittet av "Bonde söker fru" i programmets historia. Förra veckan lämnades tittarna med en rejäl cliffhanger – mjölkbonden Simon stod ensam på en parkering och försökte förgäves nå Frida, som var kvinnan som han valde i "Bonde söker fru".

Planen var att Simon och Frida skulle åka på semester till Rhodos, Grekland.

Men Frida såg inte ut att dyka upp – och det har skapat spekulationer bland de miljontals tittarna. 

Förra veckan berättade programledaren Linda Lindorff, 46, om de många meddelanden hon har fått från oroliga "Bonde"-fans. Linda gick ut med en uppmaning – hon hoppas att folk kunde hålla sig lugna och "andas" innan de kommenterade på Facebook och sociala medier.

Simon i Bonde söker fru lämnades ensam på parkeringen. Den kvinna han skulle resa iväg med såg inte ut att dyka upp. Bildkälla: TV4

I ett kryptiskt blogginlägg berättar Linda nu om sina kärleksregler – eller om vi ska vara petiga om hur man ska göra när man ska dumpa någon.

Linda berättar att det inte finns ett perfekt eller enkelt sätt att göra slut på, och att vissa lyckas gå skilda vägar och förbli vänner. Men för andra slutar det i något betydligt jobbigare.

"Den andra ytterligheten – dumpningen. Den är smärtsam. Att plötsligt och utan riktig förklaring stå där lämnad. Det är så klart bland det värsta man kan råka ut för i kärleksväg. Det gör ju så ont.", skriver Linda.

Linda Lindorff berättar nu om de oskrivna kärleksreglerna. Bildkälla: Stella Pictures

Hon radar sedan upp ett par oskrivna regler som gäller när man ska dumpa någon. Saker som borde vara självklara, men är långt ifrån givna för alla. Linda tycker bland annat att man inte får göra slut på sms. Att be en kompis göra slut åt en är också förbjudet.

"Om man ska göra slut så bör man säga det – inte bara försvinna och sedan inte höra av sig", skriver Linda och avslutar sin lista på regler med något tänkvärt.

"Man ska helst inte bli ihop med någon annan innan man gjort slut…", skriver Linda i sin blogg.

Linda berättar vidare att hon inte kan avslöja vad som händer i onsdagens avsnitt – men hon säger att "kärlek och förlåtelse alltid är en bättre lösning än ilska".

Ska du titta på Bonde söker fru imorgon?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela