Simon Ohlsson om Fridas svek i Bonde söker fru
Simon Ohlsson blev dumpad i sista sekund av brevskrivaren Frida. Nu berättar han om sveket i Bonde söker fru. - Foto: TV4. Bilden är ett montage.

Simon om Fridas svek i Bonde söker fru: "En kniv i bröstet"

Mjölkbonden Simon Ohlsson valde brevskrivaren Frida i "Bonde söker fru". Men när det var dags för deras romantiska resa så dök inte Frida upp. Nu berättar Simon om Fridas elaka dumpning.


Mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, och Frida, 21, valde varandra i "Bonde söker fru". Kärleken blomstrade mellan paret – och de skulle åka iväg på en romantisk resa till Rhodos. Kort efter det sista valet så åkte Frida hem för att hämta lite kläder.

På sin gård på Öland så får Simon besök av vännen Per och där berättar han att det inte går särskilt bra med Frida. De har ingen kontakt.

– Vi har sms:at lite och pratat i telefon. Det var kanske i fem minuter. Tanken är ju att vi ska träffas där på Arlanda, säger Simon.

Simon övernattar på ett flygplatshotell vid Arlanda i Stockholm, och där försöker han förgäves nå Frida flera gånger. Men han möts alltid av samma kalla automatiska meddelande: "Abonnenten du försöker nå kan inte ta ditt samtal just nu".

Simon tittar förgäves ut genom fönstret för att se om Frida kommer. Bildkälla: TV4

"Det känns som ett svek. Som att få en kniv i bröstet"

– Ja, jag och Frida skulle ju åka på resa nu. Mitt flygplan går ju nu om ett par timmar. Än så länge finns det väl hopp, säger Simon.

Han vankar av och an i hotellrummet och tittar ut genom fönstret för att se om Frida kommer. 

Det gör hon inte.

– Ärligt talat så vet jag inte vad som har hänt med Frida. För några veckor sedan så kändes ju allting jättebra. Det bara strålade kärlek om oss då, berättar Simon.

Tanken var att Simon och Frida skulle ses innan de åkte iväg. Men så blev det inte.

– Jag har haft svårt att få tag i henne. Det är väldigt svårt att veta vad son har hänt. Ovissheten är jobbig, man vet inte riktigt vad man ska tro. Det känns som ett svek. Som att få en kniv i bröstet. Jag får väl åka på resa själv, säger Simon.

Simon Ohlsson får åka själv till Rhodos. Bildkälla: TV4

Har slutat att tro på kärleken

Sagt och gjort – Simon åker själv till Rhodos och på hotellet möts han av ett glas Champagne. Trots det fina rummet, sol och pool så är smärtan tuff för Simon.

– Jag lever min mardröm nu. Det var ju det här jag inte ville skulle hända. Jag ville ju inte bli själv. Det känns jävligt tungt just nu, säger Simon.

Frida dumpade Simon i sista sekund. Bildkälla: TV4

Som tur är så möts Simon av en fantastisk överraskning – hans vän Per kommer nämligen på besök till Rhodos, och trots att Simon fick sällskap på resan så känns det ändå mörkt. Simon har slutat att tro på kärleken.

– Hon har krossat mig här, säger Simon och pekar mot sitt hjärta.

– Hur ska jag våga lita på kärlek igen? Det blir tufft, jävligt tufft, säger Simon.

Simon berättar i "Bonde söker fru" att Frida har hört av sig – vad hon sa till Simon kan du se i klippet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Jannok kan få novellpris

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.