Idolfinal
Bianca har ett och annat att säga om Idolfinalen. "Jag skrek halsen av mig", säger hon. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso rasande på Idol efter finalen: "Ett skämt"

På fredagen festade Bianca Ingrosso tillsammans med Idol-vinnaren Sebastian Walldén. Starten av efterfesten gjorde henne rasande. I en podcast kritiserar hon sedan händelsen tillsammans med Alice Stenlöf.


Bianca Ingrosso bestämde på fredagen tillsammans med sin poddkollega Alice Stenlöf att gå på Idol-finalen. Hon placerades bredvid Idol-vinnaren Sebastian Walldéns pappa. Alice säger i podcasten "Har du sagt A får du säga B" att Bianca fick den platsen för att få så mycket TV-tid som möjligt.

Bianca tyckte att det var en fantastisk final och att de båda finalisterna var värdiga vinnare. Hon grattar både Sebastian och Kadiatou i sin podcast. Men vad var det som egentligen gjorde Bianca så rasande efter Idol-finalen?

– Asså Sverige. Svenska människor. Lyssna nu. Sebastian kommer ut, har precis vunnit. Var är applåderna? Var är jublet? Jag står och skriker halsen ur mig och folk tittar på mig som att jag typ ska vara tyst. Han har precis vunnit, ge honom kärlek! säger hon.

Det var efterfesten som gjorde henne oerhört upprörd. Att stå tysta när Sebastian kommer ut efter att ha vunnit finalen kunde hon inte förstå eller acceptera.

– Jag vet inte om jag inbillade mig men för mig såg det ut som att han hade förväntat sig mer. Jag älskar verkligen att ge folk den uppmärksamhet som de förtjänar  

Bianca Ingrosso var med Idol-efterfesten när vinnaren Sebastian anlände. Nu rasar hon på gästernas reaktion. Bildkälla: Stella Pictures

Detta är inte första gången som Bianca Ingrosso kritiserat Idol. Förra året hade hon kritiserat juryn på sina sociala medier. En vecka senare tog hon tillbaka allt och publicerade en video på sin Instagramstory där hon bad om ursäkt och förklarade att juryn var grym.

Frågan är om Bianca kommer att be om ursäkt även den här gången?

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/