Tre kvinnor och tre män. Serien Vänners skådespelare.
1 av 2
De sex huvudrollerna i serien Vänner - Foto: Foto: Kevork Djansezian, AP
Två kvinnor och en man. Tre av de sex skådespelarna från serien Vänner.
2 av 2
Matthew Perry, Jennifer Aniston och Lisa Kudrow. - Foto: Foto: Reed Saxon, AP

Jennifer Aniston: "Därför kommer inte Vänner tillbaka"

Serien "Vänner" verkar inte få en återförening. Jennifer Aniston som spelar rollen Rachel Green avslöjade anledningen under en kvällsshow på tisdagsnatten.


När Jennifer Aniston besökte The Late Late Show hos James Corden på tisdagsnatten avslöjade hon varför det inte kommer bli en återförening av "Vänner"

Den 49-åriga skådespelerskan berättade att det är de manliga skådespelarna från serien som inte är lika öppna för idén om en återförening. Publiken var besvikna över beskedet och Jennifer valde att berätta att de bestämt sig för att göra en nyinspelning av "The Golden Girls". 

– Tänk om vi är Rachel, Phoebe och Monica som Golden Girls, skriver Daily Mail att hon säger under kvällsshowen. 

Jennifer Aniston 49-årig skådespelerska, Rachel Green i serien Vänner. Foto: Jordan Strauss/AP via TT

"Vänner" består av tio hela säsonger som ägde rum och filmades under åren 1994-2004. I samband med serien var Jennifer Aniston, Lisa Kudrow och Courteney Cox de mest betalda skådespelerskorna under den tiden. 

Lisa Kudrow har dock tidigare i år sagt till Conan O'Brien att hon inte är ett så stort fan av att ta tillbaka serien. Enligt Daily Mail ska Lisa ha sagt:

– De startar om allting. Jag vet inte hur det skulle fungera med Vänner? 

Matthew Perry som spelade Chandler Bing har i en intervju från 2016 hos ITV's sagt att han är rädd att en återförening bara skulle "förstöra" serien. Detta för att han anser att serien var så lyckad under en lång period och att den slutade bra. 

David Crane och Marta Kauffman som regisserade Vänner har insisterat i att en återförening aldrig kommer att äga rum. 

Enligt Dailymail har Crane i en intervju med The Hollywood Reporter från 2016 förklarat att serien handlar om en tid då vännerna är ens familj. När man börjar bilda familj så tar den delen av livet slut. 

– De bra nyheterna är att man kan se dem när man än vill. Serien lever vidare med stor livskraft, skriver Dailymail att David Crane sagt under intervjun.  

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

3 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

idag 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.