Torsdag 24 Jun
Stockholm

Jennifer Aniston: "Därför kommer inte Vänner tillbaka"

Tre kvinnor och tre män. Serien Vänners skådespelare.
1 av 2
De sex huvudrollerna i serien Vänner. Foto: Foto: Kevork Djansezian, AP
Två kvinnor och en man. Tre av de sex skådespelarna från serien Vänner.
2 av 2
Matthew Perry, Jennifer Aniston och Lisa Kudrow. Foto: Foto: Reed Saxon, AP

Serien "Vänner" verkar inte få en återförening. Jennifer Aniston som spelar rollen Rachel Green avslöjade anledningen under en kvällsshow på tisdagsnatten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Jennifer Aniston besökte The Late Late Show hos James Corden på tisdagsnatten avslöjade hon varför det inte kommer bli en återförening av "Vänner"

Den 49-åriga skådespelerskan berättade att det är de manliga skådespelarna från serien som inte är lika öppna för idén om en återförening. Publiken var besvikna över beskedet och Jennifer valde att berätta att de bestämt sig för att göra en nyinspelning av "The Golden Girls". 

– Tänk om vi är Rachel, Phoebe och Monica som Golden Girls, skriver Daily Mail att hon säger under kvällsshowen. 

Jennifer Aniston 49-årig skådespelerska, Rachel Green i serien Vänner. Foto: Jordan Strauss/AP via TT

"Vänner" består av tio hela säsonger som ägde rum och filmades under åren 1994-2004. I samband med serien var Jennifer Aniston, Lisa Kudrow och Courteney Cox de mest betalda skådespelerskorna under den tiden. 

Lisa Kudrow har dock tidigare i år sagt till Conan O'Brien att hon inte är ett så stort fan av att ta tillbaka serien. Enligt Daily Mail ska Lisa ha sagt:

– De startar om allting. Jag vet inte hur det skulle fungera med Vänner? 

Matthew Perry som spelade Chandler Bing har i en intervju från 2016 hos ITV's sagt att han är rädd att en återförening bara skulle "förstöra" serien. Detta för att han anser att serien var så lyckad under en lång period och att den slutade bra. 

David Crane och Marta Kauffman som regisserade Vänner har insisterat i att en återförening aldrig kommer att äga rum. 

Enligt Dailymail har Crane i en intervju med The Hollywood Reporter från 2016 förklarat att serien handlar om en tid då vännerna är ens familj. När man börjar bilda familj så tar den delen av livet slut. 

– De bra nyheterna är att man kan se dem när man än vill. Serien lever vidare med stor livskraft, skriver Dailymail att David Crane sagt under intervjun.  

Kommentera
Kopiera länk
Dela