Fredag 25 Jun
Stockholm

Frida om den brutala dumpiningen i Bonde söker fru: "Det blev svart"

Det var under gårdagens avsnitt av Bonde söker fru som svenska folket fick se Ölandsbonden Simon med gråten i halsen berätta att brevskrivaren Frida aldrig dök upp på Arlanda. Nu berättar hon med egna ord om vad som hände.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela

Mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, har minst sagt gjort succé i årets Bonde söker fru. Tittarfavoriten har med sin sköna personlighet och härliga humor tagit svenska folket med storm och på sociala medier har han varit ett hett samtalsämne mellan många Bonde-fans. Men sagan slutade tyvärr inte som väntat för Simon. I sista programmet fick han sin Frida, 21, och kärleken fullkomligt blomstrade mellan paret. 

– Jag fick honom. Jag fick min Simon, snyftade en rörd Frida fram i slutscenerna. 

Allt var frid och fröjd under avsnittet där bönderna gjorde sitt slutliga val. Bildkälla: TV4Play
Dagen efter valet gav Frida en morgonpuss till Simon. Ett par månader senare skulle de inte höras mer. Bildkälla: TV4Play

Men efter att kamerorna stängts av och produktionen lämnat gården så blev det tyst mellan paret, och de hördes inte mer än ett par sms hit och dit. Simon anade oråd men hoppades på det bästa inför den kommande kärleksresa. Men tyvärr så inträffade det värsta. 

Frida dök inte upp.

Det hela slutade med att Simon fick åka på sin resa ensam, och blev sedan överraskad av sin gode vän Per, och tillsammans fick de sig en fin resa ändå. 

När kamerorna hade stängts av kände Frida att känslorna svalnade. Bildkälla: TV4Play

Nu har Frida valt att tala ut i medierna om vad det egentligen var som hände. Hon berättar att känslorna för bonden försvann så snart hon kommit hem från inspelningen.

– Samma stund som jag klev in genom dörren hemma var det som att allt jag känt var borta, att det runnit av mig. Jag tänkte att det kanske går över. Jag sov på saken och kände fortfarande ingenting. Det fanns inga kärlekskänslor kvar. Jag kände ingenting för Simon över huvud taget, säger hon till Aftonbladet.

Frida berättar att publiken blivit väldigt upprörda vilket hon fått höra från alla håll och kanter. Men hon tröstar sig med att hon idag hittat kärleken på nytt. 

– Jag har hittat kärleken i mitt liv. Det hände ganska så nyligen. Det är ganska så nytt fortfarande. Vi har känt varandra ett bra tag, vi har varit kompisar länge, men sen utvecklades det till något mer, avslutar hon till Aftonbladet. 

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela