Onsdag 19 Jan
Stockholm

Här är allt tittarna inte se från Erik och Alicias dejt i Bonde söker fru

Bonde söker fru
Erik tar med sin käresta ut på en roddtur i Bonde söker fru. Foto: TV4

Imorgon vankas det säsongsavslutning för tittarsuccén bonde söker fru – och vilken säsong det bjudits på. Ännu har vi inte fått se hur det gått för bönderna och deras brevskrivare – och det finns även mer vi inte fått se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Årets säsong av Bonde söker fru är över och wow vilken underhållning det levererat. Kärlek, känslor, skratt, mardrömsdejter, pinsam tystnad, tårar, smackande nybörjar-pussar och mycket mer har vi fått se när årets bönder dejtat sina brevskrivare. Men det har inte bara varit rosa moln i år, utan tittarna har även fått se bråk mellan bönder och brevskrivare samt ett tragiskt hjärtekross. 

I det sista avsnittet fick man bland annat se när mjölkbonden Simon åkte iväg ensam på sin resa då Frida aldrig dök upp. Efteråt mötte han starkt stöd från svenska folket. 

Erik och Alicia fick åka på en mysig kärleksresa. Bildkälla: TV4

Några som dock fick en väldigt mysig semester var fågelbonden Erik Nilsson, 25, och Stockholmstjejen Alicia Holmgren, 23. Paret fick nämligen åka till Estland där det både blev fågelskådning, hästridning och mysiga middagar. 

– Mina känslor för Alicia just nu är ändå rätt starka. Hon är en jävligt bra tjej. Hon är fin på alla sätt och vis – jag menar, det finns ju något där, berättade då Erik.

Erik och Alicia är ute och paddlar. Sedan blev det lite bubbel ute i den hjärtformade sjön. Bildkälla: TV4

Men det var en sak som inte fick komma med i programmet, och det var den mysiga båtdejten paret åkte ut på. De fick nämligen ro ut i en hjärtformad sjö där de kunde dricka bubbel och njuta av utsikten. 

– Vi har varit ute på en liten tripp i båten. Vi hamnade i en hjärtformad sjö, hur mysigt som helt, berättar paret i videon. 

Hur hela dejten gick? Det ser du i spelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela