Tisdag 25 Jan
Stockholm

Mos hemlighetsfulla meddelanden – ska han vara med i PH igen?

Robin "Mos" Anderssons hemlighetsfulla meddelanden. Kommer han att vara med i Paradise Hotel igen?
Robin "Mos" Andersson är hemlighetsfull. Har han lagt ner karriären eller kommer han att vara med i PH igen?. Foto: Bildkälla: christiesrealestate.com & Robin Andersson/Instagram

Robin "Mos" Andersson har tidigare sagt att han lagt ner "Paradise Hotel" karriären. Men nu dyker vilseledande kommentarer upp på Instagram. Kanske planerar "Paradise-veteranen" en fjärde comeback i nästa säsong.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För inte längesen berättade Robin "Mos" Andersson i Hänt Eftersnack att han avslutar sin "Paradise" karriär. Även i ett Instagram inlägg från den 8 november skriver Mos att han lägger "Paradise Hotel på hyllan". Tre gånger har han varit med i "Paradise Hotel" och två av de gångerna så har han vunnit. 

I en tidigare artikel skriver vi varför han valt att avsluta sin karriär som "Paradise deltagare", ni kan läsa den här. Kort och gott bestämde sig Mos att göra det för att han hittat kärleken i Göteborg och värderade det mer än annat. Men på Paradise Hotels officiella konto på Instagram har det dykt upp kommentarer som man kan spekulera kring. 

I det senaste inlägget på kontot förklarade de att man kan söka till nästa säsong av "Paradise Hotel". De uppmanar om att tagga sina vänner, dela och kommentera. Kommentarsfältet skapade funderingar om Mos verkligen ska ställa "Paradise Hotel på hyllan". Två gånger taggade han sig själv i det inlägget på kommentarsfältet. Ska Mos för fjärde gången gå in i hotellet eller ska han stanna hemma med den nya kärleken? 

Mos taggar sig själv två gånger. Blir det PH fjärde gången gillt?

Inte bara har han taggat sig själv utan Kristian Täljeblad har även han taggat Mos i kommentarsfältet. 

Kristian Täljeblad taggar Mos, menar han att Mos borde vara med igen?

Man brukar säga tredje gången gillt, men kanske är det fjärde gången gillt för Mos del? Genri Teivald har också taggat honom i kommentarsfältet men även sig själv och skrev "revansch". Kanske återvänder båda två, vem vet.

Genri Teivald utmanar Mos i en ny rond av "Paradise Hotel".

Som svar i Mos kommentar på inlägget blir han uppmanad att byta karriär för att bli programledare av "Paradise Hotel" istället. Kanske finns det ett speciellt band mellan "Paradise Hotel" och Mos. I vårens säsong kommer vi att se Rebecca Stella som programledare, frågan är om hon blir det även säsongen efter eller om Mos kliver in i huset med en makt som han aldrig tidigare haft där inne. 

En person tycker att Mos istället bör bli programledare.

Vem vill se Gos-Mos som programledare på TV-skärmen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela