Tisdag 25 Jan
Stockholm

Därför bryter Robin "Mos" Andersson med "Paradise Hotel"

Robin Andersson
Robin "Mos" Andersson avslutar relationen med Paradise Hotel. Foto: Bildkälla: Nora Lorek/TT & Pixabay

Paradise Hotel-stjärnan Robin Andersson även kallad Mos har blivit erbjuden att vara med i norska versionen av Paradise hotel. Tre gånger har han deltagit i realityserien varav två gånger har han vunnit. ​Men nu kastar han in handduken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Robin Andersson som även kallas Mos har tackat nej till en plats i den norska versionen av Paradise Hotel. I Hänt Eftersnack berättar han att han kommer lägga ner Paradise Hotel-karriären, till mångas förvånad. 

Mos har alltid varit bekväm framför kamerorna och i höstas deltog han även i Paradise STHLM. Där några gäster från årets Paradise Hotel fått bo i en lyxig lägenhet i Stockholm. Men nu har han ändrat sig. 

Kan inte tänka sig delta igen

I eftersnacket med deltagarna från Paradise STHLM fick Mos frågan om han kan tänka sig vara med i Paradise igen och svarar nej, enligt Hänt

– Nu har jag skaffat flickvän hemma i Göteborg, då blir det lite jobbigt att vara med i PH, säger han. 

Robin Andersson har alltså funnit kärleken. I tidigare säsong kunde man se en liten romans mellan Mos och Josefine men mer än så blev det inte. Även under detta årets säsong skapades misstankar om att han skulle finna kärleken hos Paradise-deltagaren Jennifer. Men så var det inte. 

Lite rädd för kärleken

Robin har varit lite rädd för kärleken men menar att den här gången så känns det bra. Flickvännen i Göteborg har fått Mos att tänka om. Kärleken har helt enkelt fått honom att lämna Paradise-kamerorna bakom sig. 

– Jag kände att inga pengar i världen kunde få mig att åka dit. Det är mer värt att vara hemma med henne, förklarar han i Hänt Eftersnack.

Han har funnit ett nytt värde som inte går att jämföra med pengar. Mos har gått vidare och har avslutat relationen med Paradise Hotel. Han mår bra och är lycklig. Men, frågan är: Kommer Paradise att klara sig utan Mos? Det återstår att se. 

Årets säsong av Paradise Hotel har bjudit på allt som tittarna kunnat önska sig. Det har varit en hel del drama, bråk, guppande täcken och svek har det också funnits gott om. Robin "Mos" Andersson att kasta kulan i Paradise Hotel finalen. Men det som hände direkt efteråt chockade både tittarna och deltagare, läs allt om vad som hände här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela