Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundell om heta kärlekslivet: "Haft trekant"

- 18/12/2018, 15:58

Nu berättar Joakim och Jonna Lundell detaljerna om sitt heta kärleksliv – och dessutom avslöjar Youtubeparet att de har haft en trekant. – Det är redan för grovt, säger Joakim i det nya klippet.

Det var i början av november som Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, bjöd sina hundratusentals fans på en frågestund där de svarade på de sjukaste ryktena som går om paret. 

Då valde de bland annat att bemöta ryktena om att Joakim och Jonna har varit otrogna mot varandra och om det stämmer att Jonna Lundell fejkade sin förlossningspsykos.

Frågestunden blev en succé och videon har över en halv miljon visningar. Jonna uppmanade fansen att skicka in ännu grövre och snuskigare frågor – och det har de gjort.

Under gårdagen la Joakim och Jonna ut en ny frågestund med fokus på rykten om paret – och innan de sätter igång svär de på heder och samvete att svara ärligt på alla rykten som de ska besvara.

– Jag gillar att ni vågar grilla oss totalt, säger Joakim.

Joakim och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell besvarar fansens frågor i en ny video. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT Bild

"Det är redan för grovt"

Joakim drar en fråga som han vet att Jonna inte vill ha – nämligen om det stämmer att de har haft trekant med en av sina vänner.

– Det är sant, säger Jonna.

– Vi behöver inte gå in på mer detaljer, vi behöver inte gå in på om det var en man eller kvinna – ni får spekulera bäst ni vill. Vi kommer inte berätta hur det gick till, när det hände, vad som hände, vem som tog vem och vem som gjorde vad – det är redan för grovt, nu lämnar vi det!, säger Joakim stressat i klippet.

Joakim och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell avslöjar att de har haft trekant. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Både Jonna och Joakim rodnar av frågan.

– Jag fick handsvett, skrattar Jonna i videon.

I samma video avslöjade dessutom Joakim att han har gjort en piercing på ett väldigt intimt ställe. Joakim har nämligen två piercings på sitt könsorgan.

– Jag kan lova att det gjorde ont. I sex månader gick jag med den värsta smärta jag någonsin har haft i hela mitt liv, berättar Joakim. Mer om det smärtsamma och blodiga ingreppet kan du läsa här.