Simon och Linda Lindorff i Bonde söker fru
Linda Lindorff går nu ut med en uppmaning – skriv till Simon! - Foto: TV4

Linda Lindorffs uppmaning efter Fridas svek: Skriv till Simon!

Mjölkbonden Simon blev brutalt dumpad av brevskrivaren Frida i "Bonde söker fru". Men programledaren Linda Lindorff har inte gett upp hoppet om att Simon ska träffa den rätta.


Mjölkbonden Simon Ohlsson, 26 trodde att han hade träffat kvinnan i sitt liv. Brevskrivaren Frida, 21, och Simon föll för varandra nästan direkt.

Frida var upp över öronen förälskad i Simon, och mellan glädjetårarna berättade hon i "Bonde söker fru" om de starka känslorna.

Paret skulle åka på en romantisk resa till Rhodos där de skulle njuta av sol, bad och varandra.

Men det är inte många som har kunnat undgå att det inte blev så.

Frida slutade svara på Simons samtal och sms, och hon dök aldrig upp på flygplatsen där de skulle ses innan avresan. Simon fick åka på resan ensam, och trots att han sedan fick sällskap av sin bästa vän Per så var det smärtsamt.

– Hon har krossat mig, sa Simon i förra veckans "Bonde söker fru".

Frida dök aldrig upp när hon och Simon skulle åka på semester. Bildkälla: TV4

Frida har en ny pojkvän

Frida berättade nyligen att hon har en ny pojkvän, och han är mannen i hennes liv.

I kvällens program får vi se hur det har gått för de andra bönderna. Susanna och Hannes är mer kära än någonsin, och de planerar både förlovning och samboskap.

Och på Öland, där Simon har sin gård, lunkar livet vidare.

– Det var tungt i början där veckan efter vi hade varit på Rhodos. Jag har haft mycket att göra på gården och har jobbat mig igenom den situationen. Det var ju tråkigt det som hände men så är livet, det är inte alltid en dans på rosor, säger Simon i "Bonde söker fru".

Frida har nu gått vidare och har en ny kärlek i sitt liv. Bildkälla: TV4

Programledaren Linda Lindorff, 46, besöker Simon på Öland och hon berättar om senaste gången hon var där. Då var kärleken stark mellan Simon och Frida, och det tycktes inte finnas ett enda moln på deras rosa himmel.

Simon berättar att det svåraste med uppbrottet var att han aldrig fick något ordentligt avslut.

"Det är som Titanic"

– Det är som Titanic. Man vill ju ha det där som händer innan men nu fick jag slutet med, säger Simon.

Linda frågar om Simon har försökt nå Frida efter att han kom hem från Grekland.

– Nej, varför ska jag försöka ta kontakt med någon som inte vill ha kontakt med mig, säger Simon. Han berättar att de varken hade bråkat eller något annat innan Frida gick upp i rök.

Linda försöker sedan peppa Simon att läsa de andra breven han fick i början av "Bonde söker fru".

Linda Lindorff och Simon i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

– Jag ville ju bara att du skulle få va lycklig Simon! Ni ser ju vilken fantastisk kille det här är. Du är så naturlig i ditt sätt. Om ni känner nu – han är min man! Han är min kille! Så skriv ett brev! Vi har inte gett upp eller hur, säger Linda.

– Nej gud nej, det här är bara början, säger Simon.

Men trots att det var tufft att bli hjärtekrossad av Frida så har Simon en plan för framtiden. 

Hör honom berätta om den i klippet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

idag 10:48
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.