Will Smith som Aladdin i Guy Ritchies nya film.
Will Smith ser vi som Aladdin i Guy Ritchies nya film. - Foto: Entertainment Weekly

Will Smith som anden i Aladdin – se nya bilderna

Will Smith ser vi som anden i Aladdin som är Guy Ritchies nya spelfilm. Beräknad premiär är den 24 maj 2019. Nu har bilderna från Disneys nya film släppts – och det ser minst sagt lovande ut.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Den 24 maj 2019 släpps Disneys remake av den älskade "Aladdin". Den senaste Aladdin-filmen släpptes 1992 och då hörde vi den nu avlidne Robin Williams som anden i den animerade versionen.

I den nya spelfilmen ska den Oscarsnominerade skådespelarstjärnan Will Smith ta sig an rollen som anden. Filmen regisseras av Guy Ritchie, som bland annat ligger bakom serien "Sherlock" och kultfilmerna "Snatch" och "Lock, Stock and two smoking barrels".

I en intervju med Entertainment Weekly berättar Will Smith om utmaningen med att axla rollen i musikalen. Will berättar att han producerade "Karate Kid" med sin son Jaden, och att det alltid är läskigt att ta sig an något som är så ikoniskt som Aladdin eller Karate Kid.

Aladdin har premiär nästa sommar. Bildkälla: Entertainment Weekly

– Att det är en spelfilm gör att det ser och känns annorlunda, och det uppmuntrade mig. Och efter att jag såg filmen (från 1992, reds. anm) ett par gånger så insåg jag att Robin Williams blandade sin karaktär med en tidlös version av sig själv. Så jag sa till mig – tänk om jag bara mixar karaktären med en tidlös version av mig själv? Därefter öppnades dörrarna till hip-hop och mode. För anden är ju tidlös, och jag började känna mig säker på att jag kunde leverera något som var en hyllning till Robin Williams, men samtidigt annorlunda rent musikaliskt, säger Smith till Entertainment Weekly.

Och ni som efter att ha sett bilderna känner er missnöjda med att anden inte är knallblå kan andas ut. Enligt Moviezine så försäkrar regissören Guy Ritchie att anden kommer att vara blå i stora delar av filmen. 

I klippet ovan ser du alla bilder från nya Aladdin – och Will Smiths frisyr är redan ikonisk!

/
Will Smiths frisyr i Aladdin är...?
Tack för din röst!