Fredag 18 Jun
Stockholm

Beverly Hills 900210 kan komma tillbaka: "Träffats i smyg"

en blond kvinna i mönstrad klänning, en snaggad man i kritrandig kostym, en blond man i brun hoodie, en blond kvinna i svartklänning
Skådespelarna från teveserien "Beverly Hills". Foto: PHIL MCCARTEN/AP

Den amerikanska teveserien "Beverly Hills 900210" kan komma tillbaka efter 18 års frånvaro och återvända till svensk teve. Skådespelarna från orginalserien ska ha träffats i smyg för att planera en comeback.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Teveserien "Beverly Hills 900210" handlade om ett gäng amerikanska ungdomar som gick i high school i det höginkomst-täta området Beverly Hills, Los Angeles. Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green och Jason Priestley spelade huvudkaraktärerna i serien som gjorde stor succé i början av 90-talet. 

Dramaserien hade premiär 1990 och körde i tio säsonger i sträck fram till 2000 innan den gick i graven. Nu verkar det finnas planer på att återuppliva serien, skriver TMZ.

Skådespelarna ska ha träffats i smyg på Sunset Boulevard, i centrala Los Angeles, där de har fångats på bild. Enligt uppgifter ska de ha pratat om en potentiell framtid för "Beverly Hills". 

De ska även haft möten med streamingtjänsterna Netflix, Amazon och Hulu för att diskutera ett upplägg på serien. 

Enligt Variety ska även skådespelaren Gabrielle Carteris, som spelade Andrea Zuckerman, vara aktuell i serien. 

Hintade på Instagram

I våras gav skådespelerskan Tori Spelling en hint om framtiden på Instagram. I en bild skriver Tori att hon var tillbaka på CBS Studio Center och taggade både Jennie Garth och "90210".

Det är fortfarande inte klart om Shannen Doherty och Luke Perry också kommer återvända tills serien.

"Beverly Hills 90210" producerades av Aaron Spelling. Serien fick sedan en spin-off i "Melrose Place" från 2008. Den lades dock ner efter fem säsonger. 

Tori Spelling startade spekulationerna om en comeback för serien "Bevery Hills 900210". Bildkälla: @torispelling
Vill du se Beverly Hills återvända till teverutan?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela