Måndag 21 Jun
Stockholm

Meghan Markle köpte marijuana till gästerna på sitt bröllop

Meghan Markle köpte marijuana
Meghan Markle köpte marijuana till gästerna på sitt bröllop. Foto: Stella Pictures, AP Photo/Ermindo Armino/TT Bild.

Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, har kanske snart ett nytt smeknamn. Vad sägs om Marijuana Meghan? Nu avslöjas det nämligen att hon köpte marijuana till gästerna på sitt drömbröllop.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De flesta har nog ett gammalt skelett i garderoben. Fråga bara Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, som just nu blir rejält omskriven för en ungdomssynd.

Eller ungdom och ungdom, det var när den nu 37-åriga Meghan gifte sig för första gången i september år 2011 som hon såg till att gästerna fick med sig ett speciellt minne från kvällen...

I läckta mejl som brittiska The Sun har tagit del av så framkommer det nämligen att Meghan gav bort marijuana i små påsar – till gästerna på sitt bröllop. Meghan gifte sig med Trevor Engelson på en strand på Jamaica. Men två år senare skilde de sig.

Meghan Markle och Trevor Engelson bjöd gästerna på marijuana. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu är Meghan som bekant gift med prins Harry, och den vackra ceremonin som ägde rum den 19 maj 2018 sändes världen över. Om vi ska vara ärliga så tror vi inte att Harry bryr sig jättemycket om sin hustrus förflutna. 

Även Harry har som bekant trampat i klaveret några gånger – vem minns inte till exempel när han var redlöst berusad och festade naken i Las Vegas? Eller när han tyckte att det var en bra idé att klä ut sig i en naziuniform?

Meghan Markle och prins Harry gifte sig den 19 maj. Vi gissar att det blev marijuanafritt den gången. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt källor till tidningen så köpte Meghan och Trevor marijuanan av hotellpersonalen, och sedan la paret gräset i små tygpåsar. Meghan hjälpte även gästerna att rulla jointar under bröllopsfesten.

Till det storslagna bröllopet hade Meghan bokat alla 55 rum på ett stort lyxhotell, och på plats fanns 100 gäster – inklusive Meghans kollegor från TV-serien "Suits" där hon var en av stjärnorna.

Under den här tiden var marijuana olagligt i Jamaica, skriver Daily Mail.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela