Kenza och hennes man Aleksander
Kenza är gravid! - Foto: Instagram @Kenzas

Kenza Zouiten och Aleksandar Subosic avslöjar bebislyckan

Lyckan är total! Kenza Zouiten är gravid. Ja, det stämmer. Under nyårsdagen avslöjade bloggaren och stilikonen Kenza och hennes man Aleksandar Subosic på Instagram att de ska bli föräldrar.


Under våren 2017 avslöjade Kenza Zouiten, 27, att det började smidas bebisplaner med sin älskade Aleksandar Subosic, 34.

– Ja, hela målet i mitt liv är att skaffa barn och familj. Men samtidigt som jag längtar efter att bli mamma vill jag inte skaffa barn innan jag känner att jag kan ta ett steg bakåt i jobbet, sa Kenza till tidningen Plaza Kvinna i april 2017.

Att Kenza vill att både hon och Aleks ska kunna vara närvarande när det är dags för paret att bilda familj.

– Jag vill kunna vara så närvarande som möjligt när jag blir förälder, och jag vill att Aleks också ska kunna vara det. Som det ser ut nu skulle vi behöva ha en nanny, och det vill jag inte. Så vi väntar lite till dess att det känns helt rätt, fortsatte hon till Plaza Kvinna

Avslöjade bebislyckan på nyårsdagen

Och nu verkar tiden vara inne. I alla fall av att döma från hennes senaste Instagram-inlägg.

Bebislycka för Kenza och Aleksandar. Bildkälla: Instagram @kenzas

"Aleks och jag är upp över månen exhalterade, så så lyckliga och mest av allt TACKSAMMA att äntligen kunna berätta att vi väntar oss ett litet mirakelbarn som kommer i början av sommaren", skriver Kenza i sitt Instagram-inlägg.

"Om allt går bra"

Kenza betonar även att livet inte alltid går som på räls, eftersom hon lägger till "Om allt går bra".

Hon fortsätter:

"Ord kan inte beskriva hur mycket kärlek vi känner för den här lilla redan. För att vara ärlig så var vi inte säkra på att det någon skulle hända oss. Men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hopp och vi slutade aldrig någonsin slåss för vår dröm."

"Mamma och pappa längtar"

Men den tuffa starten berättar alltså nu Kenza att det nu klarnat för henne. Att det var den lilla som är i magen nu som de hela tiden väntat på.

Hon avslutar med: "Mamma och pappa längtar så otroligt efter dig"

Stort grattis till Kenza och Aleks!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Kenza?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.