Tim "Avicii" Bergling och flickvännen Tereza Kacerova.
Flickvännen Tereza Kacerova om sorgen efter Tim "Avicii" Berglings död. - Foto: TT och Instagram/terezakacerova

Flickvännens kamp efter Aviciis död: ”Jag släpper taget”

Tereza Kacerova förlorade pojkvännen Tim ”Avicii” Bergling när han gick bort i april förra året. På Instagram delar hon nu med sig av den stora saknaden med två kärleksfulla bilder.


Den världskända artisten Tim ”Avicii” Bergling gick bort 28 år gammal, i april förra året. Livet har sedan dess varit en kamp för Tereza Kacerova, som hade en relation med Bergling.  

Tereza Kacerova har lagt upp ett par kärleksfulla bilder på Instagram på henne, Tim ”Avicii” Bergling och hennes son. Till bilderna skriver hon om sorgen det senaste året: 

"2019. Jag åkte på en motorcykel från Hà Nội to Ho Chi Minh City (Sài Gòn) för oss båda. Vi skulle ha tillbringat denna resa skrattande tillsammans. I stället har jag tillbringat den för att bearbeta din död. Jag kommer aldrig att glömma dig. Men jag släpper taget". 

Tereza Kacerova öppnar upp sig om saknaden efter Tim Bergling. Bildkälla: Instagram/terezakacerova

Tereza Kacerova har tidigare öppnat upp sig om sorgen på Instagram. En vecka efter Bergling död publicerade hon ett hjärtskärande brev till Tim: 

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt eller ett fruktansvärt misstag. Men nu har det börjat sjunka in att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen.”, skriver hon i brevet. 

”Varje gång jag såg orden ”RIP" och ”Avicii” tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken genom mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från ”är” till ”var”, grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande".

Avicii tog sitt liv den 20 april 2018. Bildkälla: Amy Sussman/AP/TT

Den 20 april 2018 kom den chockerande och djupt tragiska nyheten att den svenska världsartisten Tim ”Avicii” Bergling hade dött. Han hittades död på ett hotell i Omans huvudstad Muskat. Efter ett par veckor gick familjen ut med ett öppet brev – ”Nu orkade han inte längre”. 

Bergling har sörjts och hyllats världen över under året för den ikon han var inom EDM-genren och för att han satte Sverige på världskartan. 

Du kan läsa hela brevet som Tim Berglings föräldrar skrev efter sonens död här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!