Meghan Markle och ex-pojkvännen Cory
Meghan Markle och ex-pojkvännen Cory bråkade om pasta. - Foto: Instagram.com/coryvitiello, Instagram/meghanmarkle

Meghan Markle dumpades av ex-pojkvännen – efter bråk om pasta

Innan Meghan Markle började dejta prins Harry så var hon ihop med kocken Cory Vitiello. Men deras förhållande fick ett abrupt slut – och allt handlade om ett pastarecept.


Innan Meghan Markle, 37, gifte sig med prins Harry och blev hertiginna av Sussex så dejtade hon för fullt. 

Efter skilsmässan från Trevor Engelson, som Meghan gifte sig med år 2011, så började Meghan dejta den hunkiga stjärnkocken Cory Vitiello.

Cory Vitiello, 38, jobbar i Toronto, Kanada. Där spelade även Meghan in TV-serien "Suits". 

Enligt källor till Daily Mail så var Meghan och Cory ett par från 2014 fram till 2016. De var väldigt seriösa – men förhållandet mellan Meghan och Cory började knaka i fogarna när hennes diviga beteende eskalerade.

Meghan använde ofta sitt namn för att få de bästa borden på olika restauranger. Vid ett tillfälle så var Meghan och Cory på en middag med vänner, och där spårade det ut. 

Meghan hävdade att hon hade kommit på ett recept för en pastasås med zucchini. Men i själva verket var det kocken Corys recept.

Cory Vitiello. Bildkälla: Instagram.com/coryvitiello

Det blev droppen som fick bägaren att rinna över. Cory fick slutligen nog av Meghans diviga beteende och dumpade henne. Några veckor senare gick Meghan på sin första dejt med prins Harry  – och resten är historia.

Corys mamma Joanne hyllar sin sons ex-flickvän. Meghan och Cory firade jul med hans familj år 2015, och Joanne har bara fina minnen av Meghan.

– Hon var väldigt intresserad av att vara med människorna hon var med. Hon hade bra humor och var väldigt personlig, säger Joanne till Daily Mail.

Meghan Markle blev divigare och divigare. Bildkälla: Instagram.

Cory tycks inte vara den långsinta typen. I en intervju med Daily Mail berättar han om sina känslor för Meghan.

– Jag är glad för hennes skull. Hon är en toppentjej. Det finns ingen bitterhet. Jag respekterar människors privatliv och även fast hon är en offentlig person så står jag fast vid det, berättade Cory.

Cory är idag tillsammans med sångerskan Martina Sorbara från bandet Dragonette. Paret blev i september 2018 föräldrar till en son.

Meghan i sin tur väntas föda sitt och prins Harrys första barn lagom till våren 2019.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!