Bonde söker fru-profilen Joacim Ricklings babylycka

- 04/01/2019, 10:57 -

Aldrig har så många brev skickats in till Bonde söker fru. Men det var Carolina Kejbert som till slut vann Joacim Ricklings hjärta. Nu har "Snygg-bonden" och Carolina fått en dotter tillsammans.

I förra säsongen av "Bonde söker fru" dök en väldigt snygg bonde upp i sista sekunden under det första avsnittet. Det var Joacim Rickling, 27, som hade bestämt sig för att hitta kärleken i ett av Sveriges populäraste tv-program. Och kärleken fann han i Caroline Kejbert, 28, som var en av 2 000 tjejer som hade skrivit brev till "Snygg-bonden". Rekord i antal inskickade brev i "Bonde söker fru".

Nu har paret fått en dotter tillsammans, ett glädjebesked som de har delat med sig på Instagram. ”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skriver Joacim på Instagram.

Dottern har fått namnet Wilda

Driver ett spannmålsjordbruk

Joacim driver ett spannmålsjordbruk tillsammans med sina föräldrar. Där ska det även finnas ett hjorthägn på gården som ligger i Bålstatrakten, vilket TV4 tidigare skrivit.

Caroline är från Arboga och har en examen från civilingenjörsutbildningen Maskinteknik på KTH. Hon hade planer på att jobba ett år som trainee på Atea. Men "Snygg-bonden" grusade hennes planer och istället sålde hon sin lägenhet i Stockholm för att flytta ihop med sin kärlek.

– Alla pusselbitar föll på plats så det kändes som att det inte fanns någon anledning att vänta, har Joacim Rickling tidigare sagt till Aftonbladet.

Joacim avslöjade under sommaren 2018 på Instagram att de skulle få ett tillskott i familjen. ”Carolines mage börjar växa och huset blev färdigt precis i tid. Gästrum blir till barnrum och kärleken är starkare än någonsin!”, skriver han följt av hashtaggarna ”Vi två blir tre” och ”bondeunge”.

Joacim Rickling
Joacim Rickling delar med sig av bebislyckan på Instagram. Bildkälla: @joacimrickling/Instagram
Är du glad för deras skull?