en nyfödd bebis ligger på en man med skägg, en blond man i skägg i en brun skinnjacka och vit skjorta
Joacim Rickling har blivit pappa - Foto: @joacimrickling/Instagram, Anders Wiklund/TT

Bonde söker fru-profilen Joacim Ricklings babylycka

Aldrig har så många brev skickats in till Bonde söker fru. Men det var Carolina Kejbert som till slut vann Joacim Ricklings hjärta. Nu har "Snygg-bonden" och Carolina fått en dotter tillsammans.


I förra säsongen av "Bonde söker fru" dök en väldigt snygg bonde upp i sista sekunden under det första avsnittet. Det var Joacim Rickling, 27, som hade bestämt sig för att hitta kärleken i ett av Sveriges populäraste tv-program. Och kärleken fann han i Caroline Kejbert, 28, som var en av 2 000 tjejer som hade skrivit brev till "Snygg-bonden". Rekord i antal inskickade brev i "Bonde söker fru".

Nu har paret fått en dotter tillsammans, ett glädjebesked som de har delat med sig på Instagram. ”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skriver Joacim på Instagram.

Dottern har fått namnet Wilda

Driver ett spannmålsjordbruk

Joacim driver ett spannmålsjordbruk tillsammans med sina föräldrar. Där ska det även finnas ett hjorthägn på gården som ligger i Bålstatrakten, vilket TV4 tidigare skrivit.

Caroline är från Arboga och har en examen från civilingenjörsutbildningen Maskinteknik på KTH. Hon hade planer på att jobba ett år som trainee på Atea. Men "Snygg-bonden" grusade hennes planer och istället sålde hon sin lägenhet i Stockholm för att flytta ihop med sin kärlek.

– Alla pusselbitar föll på plats så det kändes som att det inte fanns någon anledning att vänta, har Joacim Rickling tidigare sagt till Aftonbladet.

Joacim avslöjade under sommaren 2018 på Instagram att de skulle få ett tillskott i familjen. ”Carolines mage börjar växa och huset blev färdigt precis i tid. Gästrum blir till barnrum och kärleken är starkare än någonsin!”, skriver han följt av hashtaggarna ”Vi två blir tre” och ”bondeunge”.

Joacim Rickling delar med sig av bebislyckan på Instagram. Bildkälla: @joacimrickling/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du glad för deras skull?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?